Σου έχουμε ένα δίλημμα και πρόσεξε τι θα επιλέξεις.. Στις 14 Φεβρουαρίου (σ΄αυτήν την ακατονόμαστη για πολλούς εορτή), στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναφέρομαι, θα φας ένα κουτί πίτσα ή θα βγεις ρομαντικό ραντεβουδάκι; Εμείς έχουμε την απάντηση.

Αν σου λέγαμε ότι θα μπορούσες να φας μια πίτσα ολόκληρη μόνος σου και χωρίς να πάρεις κιλά ή να βγεις με τον έρωτα της ζωής σου; Σε λίγες μέρες είναι αυτή η μέρα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που άλλοι τη μισούν κι άλλοι την περιμένουν πως και πως (λες και δεν υπάρχουν άλλες μέρες) για να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Αν είσαι σε σχέση μάλλον, έχεις ήδη αγοράσει κάτι φανταστικό για τον σύντροφό σου (αν όχι τσέκαρε αυτό το diy δώρο), αν πάλι είσαι φρέσκο-χωρισμένος πιθανότατα θα κλαις όλη μέρα, όλη νύχτα (ανυπόφορο το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ) κι αν είσαι μόνος εδώ και καιρό απλώς δεν σε αγγίζει. Ή μήπως σε αγγίζει;

Όπως και να έχει αυτή τη μέρα θα θες να κάνεις κάτι ξεχωριστό. Θα θέλεις να κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφό σου ή μια έκπληξη στον εαυτό σου. Μπορεί να καλέσεις την παρέα σου και να περάσετε όλοι μαζί αυτή τη μέρα. Παρέα με junk food (το επιβάλλει η μέρα, μπορείς να σκεφτείς το Καλοκαίρι αργότερα) και μια ταινία.

Αυτό το διασκεδαστικό τεστάκι θα σε βγάλει απ’ το δίλημμα και θα σου πει πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις να κάνει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί και όχι αλλά θα το διασκεδάσεις!

 Photo: unsplash.com/ Brigitte Tohm