Αυτό το θεωρητικά ανδρικό τεστ μπορούν πρακτικά να το λύσουν και οι περισσότερες γυναίκες. Εσύ άραγε θα τα καταφέρεις να απαντήσεις σωστά; 

Σημασία δεν έχει απλά να είσαι γυναίκα, αλλά να ξέρεις και πράγματα που αφορούν τους άνδρες. Ανεξαρτήτως φύλου, είναι καλό να έχεις κάποιες γενικές γνώσεις που αφορούν και τα δύο φύλα. Ειδικά αν πρόκειται για πράγματα που έχουν σχέση με την υγεία είναι σημαντικό να τα γνωρίζεις, ενώ σκέψου πως και πιο πρακτικά ζητήματα ίσως να σου φανούν χρήσιμα για να προσελκύσεις έναν άνδρα.

Δες το κι απ’ την πρακτική πλευρά… Το αγόρι σου θα ενθουσιαζόταν αν ήξερες να τον βοηθήσεις σε πράγματα που τον αφορούν και που βέβαια δεν γνωρίζουν όλες οι γυναίκες. Να του έδενες για παράδειγμα την γραβάτα ή να ήξερες τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Γι’ αυτό και σ’ αυτό το ανδρικό τεστ πρέπει να σκοράρεις πάνω από 7/14. Οι ερωτήσεις είναι ανδρικές, σχετίζονται δηλαδή με ανδρικά θέματα, όμως αν δεν σε νοιάζει μόνο τι συμβαίνει στο γυναικείο κόσμο θα ξέρεις να απαντήσεις σωστά στις περισσότερες. Μπες για λίγο στον κόσμο των ανδρών και προσπάθησε να λύσουν από ανδρικά ζητήματα μέχρι να απαντήσεις αν ένας άνδρας θα μπορούσε να έχει καρκίνο του μαστού. Μπορεί οι ερωτήσεις να φαίνονται απλές, όμως εσύ θα απαντήσεις σωστά;

Είσαι έτοιμη για το τεστ;

 

Κι αν τελικά δεν απάντησες σωστά στις περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις, φρόντισε να μάθεις από τα λάθη σου. Δεν είναι και τόσο κακό να έκανες μερικά λάθη, όμως στόχος πάντα πρέπει να είναι η εξέλιξη και η γνώση. Ό,τι παραπάνω μαθαίνεις για καλό είναι. Και ντάξει, αν δεν ξέρεις να δέσεις μια γραβάτα δεν έγινε και κάτι, αλλά ίσως μερικά από τα παραπάνω να έπρεπε να τα γνωρίζεις.

Διάβασε ακόμα:

Σκέφτεσαι σαν άντρας ή σαν γυναίκα; Το test που θα σε εξιτάρει!

Photo: Pexels