Οι λεπτομέρειες στις ταινίες Disney που μπορεί να σου έχουν ξεφύγει, αλλά εάν είσαι καλός παρατηρητής μπορείς να ξεχωρίσεις σε αυτό το τεστ!

Μπορείς να ξεχωρίσεις μια συγκεκριμένη ταινία της Disney μέσα από μια σκηνή που έχει γίνει zoom σε υπερβολικό βαθμό; Κι εάν ναι πόσες ταινίες μπορείς ν’ αναγνωρίσεις μέσα από τέτοιες εικόνες;

Ένα τεστ για τους πραγματικούς λάτρεις των ταινιών της Disney, αλλά και για όλους όσους προσέχουν τις μικρές λεπτομέρειες στις ταινίες, όπως είναι τα ρούχα των πρωταγωνιστών ή διάφορα άλλα αντικείμενα, που ίσως άλλοι να μην μπορούν να διακρίνουν με την ίδια ευκολία.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τεστ έχει και συνέχεια, για όσους βιαστούν να πιστέψουν ότι τα πήγαν σχετικά καλά στον πρώτο εύκολο γύρο. Μερικές απ’ τις κλασικές ταινίες της Disney που είδαμε σε αυτό το τεστ συμπεριλάμβαναν σκηνές απ’ την «Πεντάμορφη και το τέρας», τη «Χιονάτη και τους επτά νάνους», τον Ηρακλή, το «Lion King» κι άλλες αγαπημένες ταινίες που όταν ήμασταν μικροί καθόμασταν με τις ώρες μπροστά απ’ την τηλεόραση, μη τυχόν και χάσουμε κάποια σημαντική λεπτομέρεια.

Είσαι έτοιμος να τεστάρεις τις γνώσεις σου στη Disney; Ή μήπως καλύτερα να αφήσεις αυτό το τεστ για το παιδί σου και τους μικρούς της παρέας;