Οι αριθμοί τα ξέρουν όλα! Αυτό το τεστ θ’ αποκαλύψει το πιο όμορφο ελάττωμά σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Είσαι οξύθυμος; Υπερβολικά ζηλιάρης; Απαισιόδοξος; Δεν πιστεύεις στον εαυτό σου; Ποιο είναι τελοσπάντων αυτό κρυφό και όμορφο ελάττωμά σου, το οποίο γνωρίζουν μόνοι οι πολύ κοντικοί σου άνθρωποι;

Το παρακάτω τεστ με αριθμολογία έχει βάλει σκοπό να βρει την όμορφη μικρή ατέλειά σου, που τελικά σε κάνει τόσο μοναδικό!

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις έναν αριθμό κάθε φορά που στο ζητάει το τεστ. Κι όλα τα υπόλοιπα άστα επάνω του!

Φυσικά και δεν περιμένουμε να πιστέψεις στην αριθμολογία και να ορίζεις ξαφνικά τη ζωή σου με βάση αυτήν (δεν θα το σκεφτόμασταν ούτε εμείς αυτό!), αλλά πρόκειται για ένα πολύ ωραίο τεστάκι που μπορείς να κάνεις με την παρέα σου και τελικά να δείτε εάν η επιλογή των αριθμών σας σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τα ελαττώματά σας!

Τι είναι η αριθμολογία;

Ως αριθμολογία ορίζεται οποιοδήποτε από τα πολλά παραδοσιακά συστήματα ή πίστεις στη μυστικιστική ή εσωτερικήσχέση μεταξύ των αριθμών και των φυσικών αντικειμένων ή όντων. Η αριθμολογία και η αριθμολογική μαντεία με συστήματα, όπως η ισοψηφία ήταν δημοφιλής ανάμεσα στους πρώτους μαθηματικούς, όπως ο Πυθαγόρας, αλλά δεν θεωρούνται πλέον τμήμα των μαθηματικών και ορίζονται ψευδομαθηματικά από τους σύγχρονους επιστήμονες. Σήμερα η αριθμολογία συνδέεται συχνά με το παραφυσικό, όπως η αστρολογία και παρόμοιες μαντικές τέχνες.

 

Διαβάστε ακόμα:

Έχεις τυχερό αριθμό; Καλύτερα να τον ξεχάσεις!

Photo: Nick Hillier/ Unsplash

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved