Πώς επηρεάζονται οι αποφάσεις σου; Ακούς κι εσύ τις δύο φωνές που σου μιλάνε, την καλή και την κακή; Και ποια τελικά επικρατεί;

Επηρεάζονται οι αποφάσεις σου, καλές ή κακές, είτε από εξωτερικούς παράγοντες είτε από τις δύο φωνές μέσα στο κεφάλι σου. Είναι το αγγελάκι που έχει καθίσει από πάνω σου και σου λέει να είσαι σωστός, να είσαι καλό, να κάνεις υπομονή και είναι και το διαβολάκι που σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις και σου λέει… αρκετή υπομονή έκανες.

Τελικά, ποιανού η άποψη επικρατεί; Θα μου πεις εξαρτάται. Τους έχεις ακούσει και τους δύο και πολλές φορές την έχεις πατήσει. Αλλά ποιον ακούς συνήθως; Ή ποιον θέλεις στ’ αλήθεια να ακούσεις; Την καλή ή την κακιά φωνή;

Με λίγα λόγια… αν υπήρχε ένα ποσοστό αγιότητας, το δικό σου ποιο θα ήταν; Λοιπόν, βρήκαμε το πιο διασκεδαστικό και γρήγορο τεστάκι που σου απαντά τελικά αν είσαι ένας άγγελος στη γη ή ένας διαβολάκος που ζει ανάμεσά μας.

Το τεστ στο κάνει 5 ερωτήσεις και μερικές είναι λίγο… τραβηγμένες: Έχεις κλέψει ποτέ;;; Όχι, δεν έχουμε σκοπό να σε βάλουμε μέσα αλλά το τεστ θέλει να ξέρει αν έχεις κάνει μια παρανομία, έστω κι αν αυτή ήταν να έχεις κλέψει μερικά γλυκά που κρατάει η μαμά σου για τους καλεσμένους.

Άλλες ερωτήσεις που σου κάνει το τεστ αναφορικά με την αγάπη σου για τα pugs, κι αν αυτή υπάρχει δηλαδή, για το πώς θα χαρακτήριζες εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου (με μια όσο γίνεται… αντικειμενικότητα), αλλά και για το αν συνηθίζεις ή έχεις κάνει ποτέ κάποια δωρεά.

Και τελικά… απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις σου δίνει την απάντηση, που αν ψάξεις καλά μέσα σου, μάλλον τη γνωρίζεις ήδη!

Πάτα το play!

 

Διαβάστε επίσης:

Η σκέψη σου αλλάζει μέσα στην ημέρα: Το συναίσθημα διαδέχεται τη λογική!