Τα αγαπημένα μας σχήματα μπορούν να πούνε πολλά για τα κρυφά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Διάλεξε έναν ήλιο κι ετοιμάσου να μάθεις μερικά πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως αγνοούσες!

To Brightside ετοίμασε ένα ακόμα ψυχολογικό τεστ κι εμείς το μεταφράσαμε για όλους εσάς που προσπαθείτε να μάθετε τα κρυφά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Ο ήλιος παίζει πάντα κυρίαρχο ρόλο στην ανθρώπινη ιστορία κι αυτό το τεστ σε καλεί να διαλέξεις τον ήλιο που προτιμάς, κοιτώντας την εικόνα με τους 8 ήλιους. Ποιος ήλιος σου φαίνεται πιο ελκυστικός;

Δες εδώ τι σημαίνει για σένα ο τρόπος που σταυρώνεις τα χέρια σου.

Μάθε τα κρυφά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου μ’ αυτό το τεστ

Ήλιος #1

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου είναι ότι είσαι πάντα θετικός και ψάχνεις έναν τρόπο πάντα για να βελτιώνεσαι. Δεν απογοητεύεσαι εύκολα και βλέπεις πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Αυτή η προσέγγιση στη ζωή σε κάνει να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις δύσκολες καταστάσεις, ενώ όλοι έρχονται σε σένα για στήριξη όταν έχουν κάποιο πρόβλημα.

Ήλιος #2

Σε χαρακτηρίζουν ο προσωπικός σου χώρος που επιδιώκεις πάντα να έχεις και ο σεβασμός που έχεις προς τους άλλους. Δεν είσαι ούτε εσωστρεφής, αλλά ούτε κι εξωστρεφής, απλά είσαι πιο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους γύρω σου.

Εκτιμάς τα καλά χαρακτηριστικά, όπως η ειλικρίνεια και η καλοσύνη και είσαι πάντα εκεί για τους φίλους σου.

Ήλιος #3

Είσαι έξυπνος, πολύ περίεργος και γενναίος όταν πρόκειται για νέες περιπέτειες και γνώσεις. Είσαι πολύ ειλικρινής κι ανοιχτός κι αυτό σε βοηθάει στη συναναστροφή σου με τους γύρω σου.

Είσαι γεννημένος ηγέτης και όλοι οι άνθρωποι γύρω σου στηρίζονται σε σένα, καθώς έχεις πολύ υψηλή αίσθηση του σωστού και του λάθους.

Ήλιος #4

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς σου είναι η ατελείωτη ενέργειά σου. Είσαι πάντα πρόθυμος να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις και να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Ζεις τη ζωή σου στο έπακρο και βάζεις μεγάλους στόχους ζωής.

Ήλιος #5

Έχεις την εξαιρετική ικανότητα και την προθυμία να βοηθάς τους άλλους με τα προβλήματά τους. Αγαπάς το να βοηθάς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μερικές φορές δρας σαν να είσαι ήρωας!

Είσαι πηγή έμπνευσης για τους γύρω σου, αλλά δεν μοιράζεσαι όλες τις σκέψεις σου μαζί τους.

Ήλιος #6

Οι άνθρωποι που επέλεξαν αυτό τον ήλιο είναι γενικά πολύ χαρούμενοι, ψυχαναγκαστικοί κι απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους! Κάθε εμπόδιο τους φαίνεται ένας τρόπος για να μάθουν κάτι νέο.

Σ’ αρέσει η εποικοδομητική κριτική και έχεις πολλές ηγετικές ικανότητες.

Ήλιος #7

Εμπνέεσαι απ’ τους νέους στόχους και πάντα ψάχνεις την ευκαιρία να πας ένα βήμα παραπέρα. Στην πραγματικότητα, νιώθεις ότι μια ζωή δεν σου φτάνει για να καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα θέλεις. Εάν θέλεις τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα, όμως, θα πρέπει να καταλάβεις ποιες είναι οι προτεραιότητές σου.

Ήλιος #8

Η υπομονή σου είναι αξιοζήλευτη. Δεν κρατάς κακία σε κανέναν και δύσκολα νιώθεις προσβεβλημένος. Ως άτομο, είσαι απίστευτα ώριμο κι αυτό πάντα σου βγαίνει σε καλό.

Αν και η αγάπη είναι πολύ σημαντική για σένα, τείνει να παίρνει δεύτερη θέση και προβάλεις πάντα τη λογική σου.

Δες ακόμα:

Ποιον θα βοηθούσες πρώτα; Δες τι σημαίνει η απάντησή σου!

Photo: Brightside