Υπάρχουν μερικά τεστάκια που πραγματικά έχουν βαλθεί να παίξουν με το μυαλό μας… Αν είσαι, όμως, λιγάκι πιο παρατηρητικός συνειδητοποιείς πως για όλα υπάρχει μια απάντηση!Μπορείς να βρεις τι κρύβεται στη συσκευασία Toblerone; Το τεστ που τρέλανε το Twitter.

Πόσες φορές έχεις δοκιμάσει ή έχεις δει την συσκευασία Toblerone; Πολλές και μπορεί να είναι και η αγαπημένη σου σοκολάτα που απολαμβάνεις με την πρώτη ευκαιρία. Πόσο καλά γνωρίζεις την συσκευασία;

Θα μου πεις “τη συσκευασία θα προσέχω”; Εσύ μπορεί να μην το κάνεις ένας μικρός, όμως, δεν έμεινε στη γεύση που έχει η σοκολάτα αλλά σε κάτι που κρύβεται στη συσκευασία και πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει.

Πραγματικά τα παιδιά είναι τόσο παρατηρητικά και ορισμένες φορές δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις… απορίες τους.

Μπορείς να βρεις τι κρύβεται στη συσκευασία Toblerone;

συσκευασία Toblerone

Η Stephanie απ’ την Αυστραλία έδωσε για πρώτη φορά στον 9χρονο γιο της να δοκιμάσει Toblerone. Και ο μικρός είχε μια σημαντικά απορία.

«Μαμά, τι δουλειά έχει μια αρκούδα πάνω στο κουτί της σοκολάτας;», ήταν η ερώτησή του μικρού που άφησε την μαμά να αναρωτιέται για ποια αρκούδα μιλάει και πού την βλέπει την αρκούδα στη συσκευασία!

συσκευασία Toblerone

Κοιτώντας πιο προσεκτικά φυσικά η αρκούδα υπάρχει και δεν ήταν στη φαντασία του μικρού της γιου.

Η Stephanie ανέβασε τη φωτογραφία και το σχετικό “quiz” στο Twitter κι αν κρίνουμε απ’ τα σχόλια στο συγκεκριμένο tweet, χιλιάδες άνθρωποι δεν είχαν προσέξει ποτέ την αρκούδα στη συσκευασία Toblerone.

Γιατί ποιος νοιάζεται για τη συσκευασία; Και για να λυθεί η απορία του μικρού “τι δουλειά έχει η αρκούδα στη σοκολάτα”…. δεν υπάρχει κάποιο βαθύ νόημα από πίσω, απλώς η εταιρία αποφάσισε να τιμήσει με αυτόν τον -πολύ διακριτικό- τρόπο τη Βέρνη, την “πόλη της αρκούδας” από όπου και προέρχεται η πιο αγαπητή και δημοφιλής σοκολάτα στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

H αγαπημένη σοκολάτα Toblerone επιστρέφει στο σχήμα που όλοι ξέραμε!

Photo: Linda Nylind/Guardian