Μπορείς να συμπληρώσεις τον τίτλο της ταινίας;

LIKE US ON FACEBOOK

Άλλες πασίγνωστες, άλλες λιγότερο γνωστές, αλλά όλες μοναδικές στο είδος τους! Εάν δεν είναι φαν του κινηματογράφου καλύτερα να μην δοκιμάσεις την τύχη σου σ’ αυτό το τεστ γιατί πιθανότατα θα απογοητευτείς. Αν πάλι το να λιώνεις στις ταινίες με παρέα Σάββατο βράδυ είναι η αγαπημένη σου ασχολία, τότε θα το λατρέψεις!

Μπορείς να τα καταφέρεις σ’ αυτό το τεστ με ταινίες που σε καλεί να συμπληρώσεις τους τίτλους ταινιών που έχουν γράψει η κάθε μια τη δική τους ιστορία;

Η αλήθεια είναι κάποιοι απ’ τους τίτλους ταινιών που θα συναντήσεις σ’ αυτό το τεστ είναι πασίγνωστοι και σίγουρα θα τους ξέρεις, ακόμα κι αν δεν έχεις δει την ταινία. Κάποιοι άλλοι βέβαια είναι για τους πιο ψαγμένους που ξέρουν απ’ έξω όλες τις παραγωγές του Χόλιγουντ!

Εμείς δοκιμάσαμε την τύχη μας και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο πιστεύαμε, γι’ αυτό σε καλούμε να μας ανταγωνιστείς και να βγάλεις καλύτερο αποτέλεσμα απ’ το ταπεινωτικό… 8 στα 14 που πετύχαμε εμείς!

Επειδή πιστεύουμε πως μετά απ’ αυτό το τεστ σου άνοιξε η όρεξη για ταινίες, μπορείς αρχικά να δοκιμάσεις την τύχη σου στο κουίζ που σε καλεί να αναγνωρίσεις βραβευμένες με Oscar ταινίες μόνο απ’ την αρχή τους, αλλά και να κανονίσεις σήμερα το βράδυ να κάνεις μαραθώνιο ταινιών με την παρέα σου!

Δες και αυτό το τεστ:

Μπορείς να αναγνωρίσεις βραβευμένες με Oscar ταινίες μόνο απ’ την αρχή τους; (Test)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved