Κάποια τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα, κάποια άλλα λιγότερα συχνά. Εάν δεν είσαι πολύ φαν του μακιγιάζ, ίσως κάποια δεν τα έχεις βάλει ποτέ στο πρόσωπό σου.

Ακόμα, όμως, και προϊόντα μακιγιάζ που έχεις κάνει δεύτερο δέρμα σου, είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις ακριβώς πώς να τα βάζεις και τι κάνουν; Αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε θα μπορείς να μας πεις τη χρήση των make up προϊόντων με άνεση!

Αν η απάντησή σου είναι όχι, ίσως ζοριστείς λίγο αλλά σκέψου ότι στο τέλος του τεστ θα ξέρεις πολύ καλύτερα τα προϊόντα μακιγιάζ που βρίσκονται στο νεσεσέρ σου!

Αν αν αγαπάς το μακιγιάζ, πρέπει να μάθεις τα δύο must προϊόντα που πρέπει να έχεις στην καθημερινή σου ρουτίνα:

  • Το concealer είναι το προϊόν «κλειδί» για το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Μπορείς να το αναμείξεις με το αντηλιακό σου ή την κρέμα προσώπου σου, και να φτιάξεις την δίκη σου BB cream ή την αντηλιακή με χρώμα.
  • Με το bronzer κάνεις τα λεγόμενα κοψίματα που μάθαμε από την τηλεπερσόνα Kim Kardashian ή να «ζεστάνεις» το πρόσωπο σου. Το Καλοκαίρι καλό θα ήταν να το τοποθετείς σ’ όλο το πρόσωπο για ν’ αναδείξεις το μαύρισμα σου και στο τέλος μπορείς να δώσεις λίγη παραπάνω έμφαση στα σημεία που θέλεις να «κόψεις».

Διάβασε κι αυτό:

4 σημαντικά λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση

Photo: Pixabay