Μπορεί να είναι το πιο εύκολο τεστ γενικών ερωτήσεων, όμως λίγοι καταφέρνουν να το λύσουν και να απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις. 

Μπορεί να πρόκειται για ένα απλό τεστ με ερωτήσεις που όλοι θα έπρεπε να μπορούμε να απαντήσουμε, όμως λίγοι βρίσκουν τη σωστή απάντηση. Πρόκειται για ένα απλό τεστάκι με γενικές ερωτήσεις, όμως εσύ θα καταφέρεις να το λύσεις;

Μην ξεχνάς πως μερικές γενικές γνώσεις μόνο χρήσιμες μπορούν να είναι και καλό είναι όλοι να τις έχουμε, και φυσικά να μην τις ξεχνάμε μεγαλώνοντας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δούμε αν θυμάσαι μερικά πραγματάκια που έμαθες στο σχολείο και φυσικά μόνο ασήμαντα δεν είναι.

Αυτό το τεστ γενικών ερωτήσεων έχει μόλις 20 ερωτήσεις και τεστάρει όλες σου τις γνώσεις. Μπορεί οι ερωτήσεις να είναι απλές και θεωρητικά εύκολες, όμως ακόμα και στα εύκολα πολλοί δυσκολεύονται. Μπορεί να δυσκολευτείς κι εσύ σε κάνα δυο ερωτήσεις, όμως σε κάθε περίπτωση η γενική αίσθηση που σου αφήνει το τεστ είναι ότι αφορά πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Ένα τεστ γνώσεων είναι καλό γιατί κρατά το μυαλό μας σε εγρήγορση, μας βάζει σε σκέψεις και ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να μάθεις το λάθος σου κι επομένως προσθέτεις ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία στον εγκέφαλό σου. Γι’ αυτό μην διστάζεις να το κάνεις. Αν δεν τα πας και τόσο καλά, δεν έγινε και κάτι, δε θα το μάθει και κανείς. Μέσα από το λάθος σου θα μάθεις το σωστό και την επόμενη φορά που θα κληθείς να απαντήσεις στην ίδια ερώτηση θα ‘σαι σίγουρος για τη σωστή απάντηση!

Μην χάνεις άλλο χρόνο και κάνε κι εσύ το τεστ!

 

Κι αν δεν τα πήγες και τόσο καλά, ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις τις γνώσεις σου.

Διάβασε ακόμα:

Πόσο ισχυρός είναι ο εγκέφαλός σου;

Photo: Getty Images