Μπορείς να αναγνωρίσεις τους celebrities μόνο απ’ το χαμόγελό τους;

LIKE US ON FACEBOOK

Τους λατρεύεις, τους παρακολουθείς σε ταινίες, τρως κόλλημα με τα τραγούδια τους και διαβάζεις όλα τα νέα για εκείνους. Πόσο καλά τους ξέρεις όμως ώστε να τους αναγνωρίσεις μόνο απ’ το χαμόγελό τους; Το χαμόγελο των celebrities απομονώθηκε σ’ αυτό το τεστ κι εμείς σε ρωτάμε εάν μπορείς να τους αναγνωρίσεις μόνο απ’ αυτό το σημείο του προσώπου τους.

Για κάποιους είναι εύκολο, αφού πολλοί διάσημοι έχουν ένα πολύ χαρακτηριστικό χαμόγελο, ενώ άλλους celebrities είναι πιο δύσκολο να τους αναγνωρίσεις γιατί είτε δεν έχεις δει πολλές φορές το χαμόγελό τους είτε είναι αρκετά κοινό και δεν μπορείς να τους αναγνωρίσεις μόνο απ’ αυτό.

Δες τι σημαίνει το χαμόγελό σου για σένα!

Άντρες και γυναίκες, ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν μπλεχτεί σ’ αυτό το τεστ με το χαμόγελο των celebrities, το οποίο θα σε κάνει σίγουρα να γελάσεις κι εσύ!

Μπορείς να αναγνωρίσεις το χαμόγελο των celebrities; Πάτα play!

Τι δεν πρέπει να τρως συχνά για να έχεις λαμπερό χαμόγελο όπως αυτοί οι celebrities;

Σε μια πρόσφατη έρευνα, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση όξινων ποτών δύο φορές την ημέρα, όπως τα αναψυκτικά, το νερό με μια φέτα λεμονιού ή τσάι από ζεστό φρούτο, θα μπορούσαν να σου διαβρώσουν τα δόντια έως 11 φορές περισσότερες συγκριτικά με κάποιον που δεν τα καταναλώνει.

Τα ποτά με πρόσθετα φρούτα ή αρώματα φρούτων δεν είναι οι μόνοι παράγοντες που διαβρώνουν τα δόντια.

Άλλα προϊόντα που περιλαμβάνουν αυτά τα όξινα στοιχεία είναι οι πίκλες ή τα τσιπς που περιλαμβανουν ξύδι η πολύ αλάτι. Η γευσιγνωσία του κρασιού σημειώθηκε επίσης ως δυνητικά επιβλαβής για την κατάσταση των δοντιών σου, καθώς δεν συνίσταται το να κρατάς και να δοκιμάζεις κρασί για τόση ώρα στο στόμα σου. Δεν είναι επομένως μόνο αυτό που τρως ή πίνεις, αλλά το πόσο συχνά το επαναλαμβάνεις σε σημείο που θα μπορούσε να διαβρώσει σταδιακά τα δόντια σου.

Δες ακόμα:

Ατέλειες των celebrities που ίσως δεν έχεις προσέξει! | Photos

Photo: Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved