Θεωρείς πως γενικά οι αισθήσεις σου είναι καλές και ειδικά η όραση σου; Το μάτι σου είναι αετίσιο και ικανό να αντιληφθεί όλες τις διαφορές που θα του προκύψουν;

Εμείς σε προκαλούμε να λύσεις το παρακάτω test παρατηρητικότητας που μόνο εύκολο δεν είναι! Το λύσαμε, μας παίδεψε και… δεν σας λέμε τα αποτελέσματα μας. ?

Τι είναι test παρατηρητικότητας και σε τι μας βοηθάει;

Τα test παρατηρητικότητας, όπως προφανώς δηλώνεται και στον τίτλο τους, αφορούν την παρατηρητικότητα.

Η βοήθεια τους είναι πολύ χρήσιμη, καθώς έχουν ως σκοπό να παιδεύσουν και να εκπαιδεύσουν το μυαλό μας.  Πρόκειται για μια εξαιρετική μορφή παιχνιδιού ή εξάσκησης, όπου όσοι ασχολούνται μ’ αυτά προσπαθούν να απαντήσουν σωστά σε διαφόρων ειδών ερωτήσεις. Παγκοσμίως οι γρίφοι ή τα test χρησιμοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε πολλούς τομείς με κύριο τομέα τον εκπαιδευτικό για την όξυνση της παρατηρητικότητας των παιδιών, αλλά και άλλων δεξιοτήτων τους.

Στο παρακάτω test παρατηρητικότητας περιλαμβάνονται 11 φωτογραφίες, όπου η κάθε μία ξεχωριστά θα σας ζητήσει να βρείτε τις διαφορές, να βρείτε τι κρύβεται και γενικά να ακονίσετε το μυαλό σας για το λύσετε. Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι!

Πιστέψτε μας, επειδή το λύσαμε το test, θα σιχτιρίσετε πολλές φορές γιατί «η απάντηση βρισκόταν μπροστά στα μάτια σας». Γι’ αυτό, λοιπόν, μην βιαστείτε να δώσετε αμέσως απάντηση.

Να είσαστε αντικειμενικοί και να μην κλέψετε στο τελικό αποτέλεσμα!

Το Test ξεκινά!

Για δες τώρα και τις απαντήσεις του παραπάνω test παρατηρητικότητας και βρες το σκορ σου.

Διαβάστε επίσης:

O απόλυτος γρίφος με το κλειδωμένο δωμάτιο θα δείξει το IQ σου