Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα νέο hobby, μια νέα δραστηριότητα που θα σε κάνει να ξεχάσεις έστω και λίγο την καθημερινότητα και τα προβλήματά της;

Ένα νέο hobby, που θα είναι δικό σου αποκλειστικά, ένα hobby για κάτι που αγαπάς και έχεις αφήσει στην άκρη επειδή έχεις άλλες υποχρεώσεις. Αυτό το νέο hobby ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις ξανά κι εάν δεν ξέρεις ποιο θέλεις να είναι, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Τι σου αρέσει; Η φωτογραφία, η ανάγνωση, το τρέξιμο, η γυμναστική, η ζαχαροπλαστική ή το μαγείρεμα; Όλοι μπορούν να βρουν αυτό το κάτι που θα τους ανανεώσει, που θα δώσει ξανά ένα νόημα στη ζωή τους, ειδικότερα σ΄αυτούς που τον τελευταίο καιρό τα βλέπουν όλα μαύρα.

Το τεστ για hobby που έχουμε για εσένα, θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποια είναι η ιδανική δραστηριότητα που πρέπει να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις εάν είχες ασχοληθεί και παλιότερα.

Οι ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις σ’ αυτό το τεστ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Πόσο χρόνο μπορείς να αφιερώσεις αυτή την περίοδο σε ένα νέο hobby, πότε νιώθεις πιο δημιουργικός, σε ποιο μάθημα ήσουν καλός στο σχολείο, εάν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις κάποιο e-shop και να διαλέξεις ποιο είναι το αγαπημένο σου υλικό για κατασκευές.

Διαβάστε ακόμη:

Η αντίδρασή σου σε αυτές τις καταστάσεις δείχνει αν είσαι control freak!

Photo: Unsplash/Adrian