Μπορεί να τους αγαπάς όλους εξίσου, και τους έξι, όμως ένας είναι αυτός που σου ταιριάζει απόλυτα. Με ποιον χαρακτήρα απ’ τα “Φιλαράκια” ταυτίζεσαι; 

Μπορεί να είναι η καθημερινή σου ρουτίνα το να βάζεις κάνα δυο επεισόδια στον υπολογιστή και να χαζεύεις. Μπορεί πάλι να τα βλέπεις μόνο όταν τα πετυχαίνεις στην τηλεόραση. Ωστόσο, κάθε φορά ξεκαρδίζεσαι στα γέλια με τον Joey και τον Chandler, συγκινείσαι με τον έρωτα της Rachel και του Ross, τραγουδάς με την Phoebe και ταυτίζεσαι με τους ψυχαναγκασμούς της Monica.

10 μαθήματα ζωής που τα “Φιλαράκια” μας έχουν δώσει!

Είτε είναι η αγαπημένη σου σειρά είτε όχι, την έχεις αγαπήσει, κι ειδικά τους χαρακτήρες της, με μερικούς εκ των οποίων έχεις ταυτιστεί, ακόμα κι αν αρχικά νόμιζες πως δεν έχετε και τόσα κοινά.

Ωστόσο, με ποιον χαρακτήρα απ’ τα “Φιλαράκια” ταυτίζεσαι περισσότερο; Ποιος είναι πιο κοντά στα γούστα, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου; Ο αστείος, Chandler; Ο λάτρης της πίτσας, Joey; Ο φανατικός των δεινοσαύρων, Ross; Η νοικοκυρά, Monica; Η αναποφάσιστη με τη δουλειά της, Rachel; Ή η τραγουδίστρια, Phoebe;

Τι αποκαλύπτει ένα τεστ για τα “Φιλαράκια” για την προσωπικότητά σου και τον χαρακτήρα σου;

Αν δεν έχεις ακόμα ξεκάθαρη απάντηση, κι όσες φορές κι αν έχεις δει τα “Φιλαράκια” δεν μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα αυτό, τότε σου έχουμε εμείς την απάντηση. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε ένα τεστ για τα “Φιλαράκια” που αποκαλύπτει με ποιον από αυτούς τους έξι χαρακτήρες ταιριάζεις περισσότερο. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε επτά εύκολες και πολύ απλές ερωτήσεις.

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Διάβασε ακόμα:

Το κουίζ για τα “Φιλαράκια” που μόνο οι πραγματικοί λάτρεις μπορούν να λύσουν!

Photo: Instagram/ fzriends_