Μάθε ποιο fashion επάγγελμα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Τη μόδα τη λατρεύουμε εδώ στο iPop.gr, γι’ αυτό άλλωστε έχουμε και τη στήλη μας μέσα απ’ την οποία σε ενημερώνουμε καθημερινά για τα νέα τρελά trends που κυκλοφορούν και πώς να τα κάνεις δικά σου!

Είσαι κι εσύ τόσο παθιασμένος με τη μόδα όσο είμαστε εμείς; Απόδειξέ το κάνοντας το τεστ με το οποίο θα μάθεις ποιο απ’ τα επαγγέλματα στον χώρο της μόδας φτιάχτηκε για σένα!

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι ν’ απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις για τις συνήθειές σου κι αμέσως θα εμφανιστεί μπροστά σου το αποτέλεσμα με το ποιο fashion επάγγελμα είναι καλύτερο για σένα!

Και φυσικά στο τέλος θα δεις το μεγάλο μας bonus, δηλαδή το τι μπορείς να κάνεις για ν’ ακολουθήσεις ή να βελτιωθείς στο επάγγελμα των ονείρων σου. Κάθε χώρος έχει τη δική του εκπαίδευση κι εμείς ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη εκπαίδευση εάν θέλεις να είσαι expert του fashion.

Η μόδα δεν είναι μόνο να ξέρεις να ντύνεσαι και ν’ ακολουθείς τις τάσεις. Η μόδα είναι ολόκληρη τέχνη και μάλιστα πιο περίπλοκη απ’ ό,τι την έχεις στο μυαλό σου!

Οι τάσεις της μόδας επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνιολογικούς και τεχνολογικούς. Μάλιστα, οι ειδικοί της μόδας χρησιμοποιούν πληροφορίες από την ανάλυση αυτών των παραγόντων για να προσδιορίσουν την άνοδο ή την παρακμή συγκεκριμένων τάσεων.

Μάθε περισσότερα για τη μόδα διαβάζοντας τη συνέντευξη της Ιωάννας Κουρμπέλα στο iPop.gr:

Ανακρίναμε την Ιωάννα Κουρμπέλα και μάθαμε όλα τα μυστικά για τη μόδα
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved