Κάνε κι εσύ το δημοφιλές ψυχολογικό τεστ με το μελάνι και ανακάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου! Είσαι έτοιμος να πατήσεις το play;

Αρχικά, να σου πούμε λίγα λόγια για το ψυχολογικό τεστ με το μελάνι για να γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις! Το ψυχολογικό τεστ Rorschach το έχει ιδρύσει ο Ελβετός ψυχίατρος, Hermann Rorschach το 1921! Και ναι, από τότε καλά κρατεί και το κάνουμε μέχρι και σήμερα.

Τι είναι το το ψυχολογικό τεστ με το μελάνι; Μπορεί κάπου να το έχει πάρει το μάτι σου αλλά να μην έχεις ασχοληθεί σοβαρά. Το τεστ περιλαμβάνεται από εικόνες στις οποίες έχει πέσει μελάνι σε λευκό φόντο.

Και το μελάνι κάτι σχηματίζει. Τι; Αυτό εξαρτάται από την αντίληψη του κάθε ατόμου, μπορεί εκεί που εσύ βλέπεις ένα άλογο, εγώ να βλέπω έναν υπολογιστή κι εκεί που εσύ βλέπεις έναν άνθρωπο, εγώ να βλέπω ένα λουλούδι. Είπαμε…αυτό εξαρτάται και γι΄αυτό τα δικά σου αποτελέσματα του τεστ θα είναι διαφορετικά από τα δικά μου.

Το τεστ Rorschach γίνεται κυρίως σε άσπρο μαύρο, ενώ στο παρακάτω τεστ θα δεις και έγχρωμο μελάνι πάνω σε λευκό φόντο. Το ψυχολογικό τεστ με το μελάνι χρησιμοποιείται από πολλούς ψυχολόγους, αφού ανακαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Κι έτσι είναι ένας ακόμη τρόπος για έναν ψυχολόγο για να αντλήσει πληροφορίες.

Το παρακάτω ψυχολογικό τεστ με μελάνι υπόσχεται να σου αποκαλύψει ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου. Είσαι έτοιμος να πατήσεις το play;

 

Κι αν δεν σου έφτασε αυτό το τεστ, διάβασε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου ανάλογα με το ζώδιό σου!

Διαβάστε επίσης:

Ο χαρακτήρας που θα συμπαθήσετε περισσότερο αποκαλύπτει τον ψυχισμό σας!