Η στιλιστική έμπνευση της ημέρας!

LIKE US ON FACEBOOK

Η στιλιστική έμπνευση της ημέρας που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις ευκολότερα το σημερινό σου outfit είτε βρίσκεσαι στην παραλία, είτε πηγαίνεις στο γραφείο, είτε αποφάσισες με 40 βαθμούς Κελσίου να κάνεις βόλτα στα αξιοθέατα της πόλης.

Ένα τεστ σου αποκαλύπτει τη στιλιστική έμπνευση της ημέρας, εάν είσαι και εσύ αναποφάσιστη και κάθε μέρα κάθεσαι με τις ώρες μπροστά απ’ την ντουλάπα κι αναρωτιέσαι τι θα βάλεις πάλι σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον είναι πολύ εύκολο να βρίσκουμε έμπνευση ή αλλιώς να αντιγράφουμε τις εμφανίσεις που βλέπουμε κατά κύριο λόγο στο Instagram, στο Pinterest, αλλά και από τις street style εμφανίσεις μοντέλων, ηθοποιών και άλλων celebrities.

Είναι επίσης γεγονός ότι το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε περισσότερο να αποφασίσουμε τι να βάλουμε, ειδικά για όσους έχουν παραμείνει στην πόλη και δεν βρίσκονται σε κάποιο νησί. Τι να βάλεις κάθε μέρα στο γραφείο όταν έξω κάνει αφόρητη ζέστη;

Εάν και σήμερα δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις ένα τεστ είναι εδώ για να σου προτείνει τη στιλιστική έμπνευση της ημέρας, αλλά και να σου δώσει μια ιδέα για το outfit of the day!

Όποιο κι εάν είναι αυτό, να θυμάσαι ότι όση έμπνευση κι εάν παίρνουμε απ’ τις εμφανίσεις των άλλων, καλό είναι να βρίσκουμε πάντα αυτό που ταιριάζει σε εμάς, αλλά κι εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα.

Δεν έχει καμία σημασία εάν οι αδερφές Hadid φοράνε μικροσκοπικά μπικίνι στην παραλία ή εάν στη μόδα έχουν επιστρέψει τα cargo παντελόνια, εάν σε αυτά δεν νιώθουμε εμείς άνετα!

Με άλλα λόγια, πάρε όση έμπνευση θέλεις από τις φωτογραφίες που βλέπεις στο Instagram, απλά μην ξεχνάς να προσαρμόζεις τις διάφορες τάσεις στα δικά σου μέτρα. Είσαι έτοιμη να πατήσεις το play;

Photo: Instagram/gigihadid
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved