Οι σχέσεις δεν είναι για όλους! Πολλοί προτιμούν να είναι single και να απολαμβάνουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους! Η μοναδική σχέση που μάλλον δεν είναι για σένα..Εσύ θα μας πεις!

Υπάρχει μια μοναδική σχέση που δεν ταιριάζει σε όλους. Άλλοι την επιλέγουν κι άλλοι την αποφεύγουν. Σε μερικούς απλώς συμβαίνει. Οι εφήμερες,  “ανοιχτές” σχέσεις, που φαίνεται πως έχουν γίνει “μόδα” δεν αρέσουν σε όλους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας εφήμερης σχέσης; Χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Επικοινωνία σχεδόν ανύπαρκτη παρά μόνο για τα βασικά: Που θα βρεθείτε και πότε. Από κει και πέρα “δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις”!

Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτού του είδους σχέσεις, αρκεί να συμφωνούν και οι δύο. Υπάρχουν φάσεις στη ζωή μας που επιλέγουμε μια τέτοια σχέση, ο καθένας για δικούς του λόγους. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δεν αντέχουν τις εφήμερες καταστάσεις και θέλουν να γνωρίζουν τι τους γίνεται. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχει τίποτα κακό!

Αυτό το τεστ αποκαλύπτει αν θα επέλεγες μια τέτοια σχέση ή όχι!

 

Οι εφήμερες σχέσεις έχουν και αυτές μερικούς κανόνες και πριν μπλέξεις καλύτερα να τους γνωρίζεις. Για να μην πληγωθείς αλλά και να μην πληγώσεις κανέναν!

Κι αν το κάνεις, κι αν επιλέξεις το one night stand, να είσαι προετοιμασμένος για όλα:

Τα one night stand που θα σου συμβούν ακόμα κι αν δεν τα παραδεχτείς ποτέ!

Photo: Getty Images/ istockphoto