Εμείς εδώ στο iPop.gr σου προτείνουμε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και να δοκιμάσεις αυτό το τεστ ψυχολογίας. Θα σε βοηθήσει να “ψαρέψεις” αυτή τη μια λέξη απ’ τις σκέψεις σου, η οποία μπορεί ν’ αποκαλύψει την πηγή των προβλημάτων σου.

Για να είσαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμά σου είναι όσο το δυνατό ακριβέστερο, κάνε το τεστ μόνος σου, σ’ ένα ήσυχο περιβάλλον.

Θα χρειαστείς απλά μια κόλλα χαρτί κι ένα μολύβι!

Πώς θα κάνεις αυτό το τεστ ψυχολογίας;

Σημείωσε πάνω στην κόλλα χαρτί 16 bullets, το ένα κάτω απ’ το άλλο.

τεστ ψυχολογίας

Κάνε ένα brainstorming λέξεων στο κεφάλι σου και μην βάλεις κανένα περιορισμό στον εαυτό σου. Γράψε τις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό δίπλα στα bullets στην κόλλα χαρτί. Θα πρέπει να γράφεις μόνο ουσιαστικά, τα οποία δεν θα πρέπει να εμφανίζονται πάνω από μια φορές.

τεστ ψυχολογίας

Βάλε τις λέξεις σε ζευγάρια, όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα, και σκέψου τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους. Μπορεί να είναι μια, δυο ή τρεις λέξεις. Το πιο σημαντικό είναι ν’ αφήσεις το ένστικτό σου να παράγει μια νέα λέξη που να συνδέει το κάθε ζευγάρι.

τεστ ψυχολογίας

Συνέχισε να φτιάχνεις ομαδούλες λέξεων μαζί με μια νέα λέξη- σύνδεσμο, μέχρι να φτάσεις σε μια λέξη στο τέλος. Μπορεί να θέλεις να την κυκλώσεις ή να την υπογραμμίσεις. Δες πώς θα το κάνεις στην παρακάτω φωτογραφία:

τεστ ψυχολογίας

Τι σημαίνει αυτό που έφτιαξες;

Η τελευταία λέξη στην οποία καταλήγεις είναι εκείνη που σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες πτυχές της ζωής σου.

Μερικές φορές, η ιδέα του ότι πρέπει να λύσεις τα προβλήματα έρχεται αμέσως μετά το τεστ! Άλλες φορές, απαιτείται ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ ο μηχανισμός επίλυσης προβλημάτων στο υποσυνείδητό σου αρχίζει να πιάνει δουλειά!

Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να κάνεις αυτό το τεστ για πάνω από μια φορά τον μήνα γιατί θα προκαλέσεις χάος στον εγκέφαλό σου!

Δες κι αυτό το τεστ:

Ψυχολογικό τεστ: Ποια οικογένεια δεν είναι αληθινή;

Photos: A. Ya. Psikhologiya (azps.ru)