Οι γραμμές στην παλάμη σου, η αλλιώς η χειρομαντεία, πολλοί θεωρούν ότι δείχνουν πτυχές της προσωπικότητάς σου ενώ άλλοι θεωρούν πως μαρτυρούν το μέλλον. Τελικά τι ισχύει;

Οι γραμμές στην παλάμη σου είναι πολλές και μπορεί να μπερδευτείς. Αλλά σίγουρα υπάρχουν για κάποιο λόγο εκεί. Άλλες γραμμές είναι πιο κοντές άλλες παρουσιάζουν διακλαδώσεις και ενώνονται με άλλες γραμμές κοκ.

Έχεις καθίσει ποτέ να τις παρατηρήσει από πολύ κοντά; Ή σου έχει τύχη σε κάποιο νησί ή ενδεχομένως και σε κάποια άλλη χώρα, να σου «πουν τη μοίρα σου, να σου πουν το ριζικό σου»; Είτε τα πιστεύεις, είτε όχι είναι σίγουρα διασκεδαστικό! Όπως με τον καφέ. Κάθεσαι να σου πουν το φλιτζάνι ακόμα κι αν δεν τα πιστεύεις αυτά. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η περιέργειά σου για το μέλλον που σίγουρα σε βάζουν σε σκέψεις!

Λένε πως υπάρχει η γραμμή της ζωής, της καρδιάς, του μυαλού, του γάμου, της υγείας, της μοίρας…ένα σωρό γραμμές στην παλάμη σου που μαρτυρούν το μέλλον, μπερδεύονται μέσα σε διακλαδώσεις και δίνουν στοιχεία που δεν φαντάζεσαι. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η τέχνη της χειρομαντείας.

Τι σε περιμένει στο άμεσο μέλλον; Μια προαγωγή ή μια δουλειά; Ή μήπως το άλλο σου μισό;

Οι γραμμές στην παλάμη σου λένε το μέλλον, γι’ αυτό κάνε το τεστ!

Η χειρομαντεία είναι η μαντική τέχνη της ερμηνείας των γραμμών του χεριού και της αποκάλυψης του πεπρωμένου του κατόχου του.

Η χειρομαντία είναι μαντική πρακτική που από την αρχαιότητα χρησίμευε για την πρόβλεψη του μέλλοντος.Είναι γνωστή στον πολιτισμό της Ινδίας, της Αιγύπτου, της Βαβυλώνας και της Ασσυρίας, όπου και θεωρείτο μυστική τέχνη. Στους πολιτισμούς αυτούς, η παλάμη του χεριού ήταν ο «καθρέπτης» του χαρακτήρα του ανθρώπου και είχε όλα τα χαρακτηριστικά του κατόχου του από την αρχή της ζωής και μέχρι τον θάνατο.

Photo: Unsplash/Kristina Flour
Με πληροφορίες απ’ το Βικιπαίδεια