Κάθε εποχή έχει και τις δικές της αποχρώσεις, και κάθε προσωπικότητα έχει το δικό της χρώμα! Ποια είναι η απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου;

Η τάση το Καλοκαίρι θέλει τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν να κυριαρχούν στο νεσεσέρ μας… Κοραλί, φούξια, πορτοκαλί, ανοιχτό κόκκινο. Αυτά είναι μερικά απ’ τα basic χρώματα του Καλοκαιριού, τα οποία όμως εμπλουτίζονται και με πιο παλ αποχρώσεις, όπως απαλό ροζ και φυσικά τα αγαπημένα μας lip glosses!

Το κουίζ που θα κάνεις παρακάτω περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή σου και συγκεκριμένα τον τρόπο ζωής σου, τις συνήθειές σου, πώς απολαμβάνεις να περνάς τον χρόνο σου, προκειμένου να σου βγάλει την απόχρωση κραγιόν που σου ταιριάζει καλύτερα!

Πριν κάνεις το τεστ, πάρε κι ένα tip από εμάς δωράκι!

  • Πριν βάλεις κραγιόν περιποιήσου τα χείλη σου! Άπλωσε ένα lip balm για πέντε λεπτά, ώστε να ενυδατωθούν καλά. Αυτό που χρειάζεται για να δείχνει τέλειο το κάθε κραγιόν που θα επιλέξεις είναι σούπερ απαλά χείλη.
  • Στη συνέχεια, σχημάτισε με μολύβι το περίγραμμα (ακριβώς πάνω στη γραμμή των χειλιών σου) και μετά γέμισέ τα και μέσα. Αυτό θα βοηθήσει στο να σταθεροποιηθεί το κραγιόν πολύ περισσότερη ώρα, ενώ μπορείς να προσθέσεις και λίγη πούδρα.
  • Τώρα, περίμενε λίγα δευτερόλεπτα και πέρασε το κραγιόν σου.

Ποια απόχρωση κραγιόν ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητά σου; Κάνε το τεστ!

Δες ακόμα:

Τα καλοκαιρινά κραγιόν έχουν έντονο χρώμα

Photo: Freepik