Η ζωή σου κυλάει κάπως έτσι: Δουλειά, σπίτι, σπίτι δουλειά, και υπάρχουν κι αυτές οι -σπάνιες πλέον- φορές που έχεις χρόνο, όρεξη κι ενέργεια να βγεις για καφέ- ποτό με τους φίλους σου!

Νομίζεις ότι το μυαλό σου έχει ρίξει τις μηχανές κι αν το αφήσεις λίγο ακόμα παρατημένο θα αρχίσουν να βγαίνουν καπνοί απ’ το κεφάλι σου; Κανένας λόγος ανησυχίας! Αγαπημένοι γρίφοι έρχονται για να εξασκήσουν το μυαλό σου και να σου δείξουν εάν τελικά μπορείς να λες στους φίλους να σε αποκαλούν “genius”!

Οι παρακάτω γρίφοι θα ιντριγκάρουν το μυαλό σου, θα σε βάλουν στη διαδικασία της σκέψης και τελικά θα καταφέρουν αυτό που ψάχνεις: Έναν γρήγορο τρόπο να ενεργοποιήσεις το μυαλό σου για να μην μείνει σε αχρηστία!

Άκου τη λογική σου, μην ψάχνεις την πιο περίεργη απάντηση γιατί όλα βασίζονται στη λογική! Καμία απάντησή σου δεν θα πρέπει να έχει μέσα το στοιχείο της φαντασίας, αλλά μόνο ρεαλισμό! Το έχεις;

Εάν σου άρεσε το τεστάκι, τσέκαρε το IQ σου κάνοντας το απολαυστικό τεστ που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα!  Χρώματα, ημέρες, αριθμοί, πλανήτες, λογοπαίγνια, περίεργοι γρίφοι και λίγη… φυσική! Όλα υπάρχουν σ’ αυτό το IQ τεστ που ακονίζει το μυαλό σου και δοκιμάζει τις αντοχές σου!

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ γρίφοι που θα ιντριγκάρουν το μυαλό σου!