Οι καθημερινές μας συνήθειες μαρτυρούν πολλά περισσότερα για εμάς από ότι νομίζουμε. Εσύ πώς κουβαλάς την τσάντα σου; Μια τόσο απλή κίνηση έχει τόσο μεγάλη σημασία. 

Καθημερινά πράγματα που κάνουμε ασυνείδητα, δηλώνουν πράγματα για εμάς που αγνοούμε και δεν έχουμε ψάξει και τόσο με τον εαυτό μας.

Ένα απλό τεστ ίσως αποκαλύψει πολλά για σένα που δεν γνωρίζεις.

Πώς κουβαλάς την τσάντα σου; Ποιος απ’ τους 5 παρακάτω τρόπους ανταποκρίνεται στη δική σου συνήθεια;

πώς κουβαλάς την τσάντα σου

Πίσω απ’ την πλάτη σου

Αν προτιμάς ένα backpack, είσαι μάλλον πάντα έτοιμος για περιπέτεια και προετοιμασμένος για κάθε στιγμή.

Είσαι επίσης πολύ προσεκτικός με τα πράγματά σου και τους άλλους ανθρώπους και είσαι ένα άτομο που οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σε ακολουθήσουν.

Στο χέρι σου

Αν συνηθίζεις να κρατάς την τσάντα σου στο χέρι σου, είσαι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος και προσπαθείς να έχεις τα πάντα υπό τον έλεγχό σου.

Σου αρέσει να είσαι ενημερωμένος για τα πάντα και να έχεις πάντα τη δική σου γνώμη. Είσαι σε θέση να πεις όλη την αλήθεια στους άλλους για τον εαυτό σου, αν σου ζητηθεί και η αξιοπιστία σου είναι αξιοζήλευτη.

Στον ώμο

Οι άνθρωποι που κουβαλούν την τσάντα στον ώμο τους αγαπούν την ανάγνωση: Αυτή η θέση σου επιτρέπει να έχεις τα χέρια σου σχετικά ελεύθερα και να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο ανά πάσα στιγμή.

Είναι τόσο διακριτικοί που, ακόμα κι αν κοιμούνται κατά τη διάρκεια του της συζήτησής σας… θα το κάνουν με τα μάτια ανοιχτά και θα συμμετέχουν ανά διαστήματα! Αγαπούν τη διακριτικότητα.

Χιαστί

Αν μεταφέρεις τη τσάντα κατά αυτόν τον τρόπο, τότε κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει τίποτα πολύτιμο.

Είσαι λίγο επιρρεπής στο να επιδεικνύεις τον πλούτο σου, αλλά είσαι και πολύ γενναιόδωρος. Πρέπει να είσαι, όμως, και προσεκτικός καθώς ορισμένοι μπορεί να αντιληφθούν αυτό το χαρακτηριστικό ως αδυναμία και να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Στην κοιλιά

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι πολύ εκκεντρικοί και συχνά ξεπερνούν τα όρια.

Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν γρήγορο μυαλό και ζωντανή φαντασία κι αυτό πολλούς τους ενοχλεί.

Δες και αυτό:

Εσύ ποιο αντικείμενο θα “έκλεβες” απ’ αυτό το σπίτι; Πρόσεχε την απάντησή σου!

Photo: Brightside.me