Εσύ διαλέγεις ένα γλυκό κι εμείς σου λέμε ποια σειρά του Netflix να δεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Καθημερινά διαβάζουμε για κάποια νέα σειρά του Netflix, κάποια νέα παραγωγή του που αναμένεται να είναι το επόμενο «Game Of Thrones» ή το επόμενο «La casa de papel», αλλά τι γίνεται όταν δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε ποια θέλουμε να δούμε;

Κάνουμε ένα τεστ το οποίο μας λύνει κάθε απορία και κάνει την επιλογή της επόμενης σειράς στην οποία θα «κολλήσουμε» πολύ μα πολύ εύκολη. Ειδικότερα, σε αυτό το τεστ εσύ διαλέγεις ένα γλυκό κι εμείς σου λέμε ποια σειρά του Netflix να δεις!

Γιατί ποιος βλέπει σειρές χωρίς να έχει δίπλα του πάντα τα απαραίτητα σνακ είτε αυτά είναι αλμυρά είτε είναι γλυκά; Επίσης, όλοι λίγο πολύ δεν έχουμε κάποια ορισμένα γλυκά που αγαπάμε περισσότερο από άλλα; Μπορεί σε ορισμένους να αρέσουν τα γλυκά με σοκολάτα, αλλά σε άλλους να αρέσουν περισσότερο τα ζελεδάκια!

Συγκεκριμένα σε αυτό το τεστ θα κληθείς να διαλέξεις ανάμεσα σε φωτογραφίες που απεικονίζουν μια σειρά από γλυκά όπως κέικ, κερασόπιτα, ζελεδάκια, μπάρες δημητριακών, brownies, cookies και διάφορα άλλα απολαυστικά επιδόρπια που όταν τα βλέπεις μπροστά σου είναι αδύνατον να τους αντισταθείς.

Με βάση τις απαντήσεις που θα δώσεις, αυτό το τεστ θα σου αποκαλύψει στο τέλος την πρωτότυπη σειρά του Netflix που πρέπει να ξεκινήσεις να βλέπεις ASAP, ειδικά εάν το τελευταίο καιρό έχεις ξεμείνει από επιλογές ή εάν έχεις ήδη ολοκληρώσει όλους τους κύκλους των αγαπημένων σου σειρών και το να περιμένεις κάθε Κυριακή το νέο επεισόδιο του «Game Of Thrones» σου φαίνεται ένα μαρτύριο!

Διάβασε ακόμη:

Μπορείς να συμπληρώσεις τον τίτλο της ταινίας;

Photo: Pexels/Anete Lusina
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved