Μπορεί να νιώθεις πλήρης σε γενικές γραμμές από τη ζωή και την καθημερινότητά σου, όμως όλο και κάτι παραπάνω θα θες ή θα χρειάζεσαι. Εσένα τι λείπει από τη ζωή σου; 

Το να σου λείπει κάτι δεν είναι παράλογο, δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα τέλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου, επαγγελματικά, αισθηματικά, κοινωνικά, όλα. Μπορεί, για παράδειγμα, να μην έχεις πολλές επαφές πλέον με τους φίλους σου, να έχετε χαθεί, ή να είχες το τελευταίο διάστημα πολλές αποτυχημένες σχέσεις, οπότε να ‘χεις μια έλλειψη σε αυτό το ακόμα. Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να μην τα πας πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, να σου λείπει μια δουλειά ή ακόμα κι αν δουλεύεις να αποζητάς την προαγωγή ή το να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον.

Σε άλλους λείπει μια δουλειά, ένας φίλος, μια σχέση, κάτι. Δύσκολα κάποιος είναι ικανοποιημένος απ’ τη ζωή του και αυτό ίσως μεταφράζεται σε μια μικρή αχαριστία. Όλο κάτι μας λείπει, όλο θέλουμε περισσότερα…

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που σε κάποιον μπορεί να λείπει κάτι πολύ σημαντικό και απαραίτητο. Μπορείς να έχεις σπουδάσει στα καλύτερα πανεπιστήμια και να μην έχεις βρει ακόμα δουλειά. Βέβαια, ίσως να κάνεις εσύ κάτι λάθος, αλλά ίσως και να μην σου έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία που χρειάζεσαι.

Εσένα τελικά τι λείπει από τη ζωή σου;

Αφιέρωσε 5 λεπτά σ’ αυτό το τεστ -και πολλά λέμε, απάντα σε 8 ερωτήσεις και θα μάθεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή και την καθημερινότητά σου αυτή την χρονική περίοδο.

Αυτό το τεστ με χρώματα φαίνεται να έχει την απάντηση που ψάχνεις και αλήθεια δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο στις φωτογραφίες που θα σου δείξει!

 

Διάβασε ακόμα:

Το ψυχολογικό τεστ που δείχνει τι σε απασχολεί αυτή την περίοδο

Photo: Pexels