Ο έρωτας όταν μας χτυπάει την πόρτα δεν κοιτάει τίποτα… Και σίγουρα δεν κοιτάει ζώδια! Όταν είσαι ερωτευμένος μόνο τα ζώδια δεν σε νοιάζουν, αρκείσαι απλά στο να ταιριάζεις και να περνάς καλά με τον άλλον!

Αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή έχουμε γκουγκλάρει «με ποιο ζώδιο ταιριάζω περισσότερο» για να δούμε, έστω από περιέργεια, τι λένε οι αστρολόγοι γι’ αυτό!

Και παράλληλα είμαι σίγουρη πως δεν έχει τύχει να είσαι σε σχέση και να μην ξέρεις ήδη απ’ την πρώτη εβδομάδα (μπορεί να λέμε και πολύ!) τι ζώδιο είναι ο καλός σου! Για κάποιους είναι χαζό, αλλά πίστεψέ μας είναι πολύ περισσότεροι οι άνθρωποι που διαβάζουν τα ζώδια απ’ ό,τι πιστεύεις!

Μπορεί να ξέρεις τους standard συνδυασμούς ζωδίων που προτείνουν οι αστρολόγοι με βάση τα χαρακτηριστικά, αλλά αυτό το test είναι τελείως διαφορετικό!

Σου κάνει 8 ερωτήσεις για σένα και στο τέλος σου λέει, με βάση τις απαντήσεις σου, με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο!

Οι ερωτήσεις αφορούν τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις εσύ σ’ έναν σύντροφο, το πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί του, πόσο ανεξάρτητη είσαι όταν είσαι σε σχέση, αλλά και ποιο «μειονέκτημα» θα μπορούσες ν’ ανεχτείς πιο εύκολα στο άλλο σου μισό!

Πάτησε play, κάνε το τεστ και μάθε το ζώδιο με το οποίο ταιριάζεις περισσότερο!

 

Διαβάστε ακόμα:

Και τελικά με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο στον έρωτα;