Τα παιδικά τα χρόνια δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Όλοι αναπολούμε εκείνα τα χρόνια ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς… Τότε που δεν σε ένοιαζε τίποτα από οικονομικές και εργασιακές υποχρεώσεις, είχες τους φίλους σου και την οικογένειά σου κι αυτά από μόνα τους ήταν αρκετά για να νιώθεις ευτυχισμένος. Πόσο περιπλέκεται η ζωή μεγαλώνοντας; Για να θυμηθούμε εκείνες τις ωραίες εποχές, έχουμε ένα τεστ που μπορούν να περάσουν μόνον τα παιδιά των 80s!

Αν ήσουν παιδί, έφηβος ή φοιτητής στη δεκαετία των 80s και είχες τηλεόραση σπίτι σου, δεν παίζει να μην θυμάσαι κάποιες απ’ αυτές τις αξέχαστες αμερικάνικες σειρές.

Είναι απ’ αυτές τις σειρές που αν τις δεις τώρα, αναρωτιέσαι τι μπορεί να σου άρεσε σ’ αυτές και φυσικά απορείς γιατί γελούσες! Ναι, οι εποχές έχουν αλλάξει κι όσο περνάει ο καιρός όλα εξελίσσονται, ακόμα και το χιούμορ! Το παθαίνουμε και με την ελληνική τηλεόραση αυτό, βλέπουμε σειρές των 90s κι απορούμε με τα αστεία.

Αν βάλεις ένα μικρό παιδί να δει Απαράδεκτους δεν θα καταλάβει τη μισή σειρά. Αλλά εμείς αγαπάμε τόσο πολύ να γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και να πηγαίνουμε σ’ εκείνες τις εποχές!

Αν είσαι έτοιμες, πάτα το play, κάνε το τεστ κι απόδειξε ότι είσαι ανάμεσα στα παιδιά των 80s!

Κάνε κι αυτό το τεστ:

Αν η ζωή σου ήταν ταινία των 80s ποια θα ήταν;