Όλοι αγαπάμε τα «Φιλαράκια» και ξέρουμε πολύ καλά ότι όσα χρόνια και να περάσουν, εμείς δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βλέπουμε ξανά και ξανά τα επεισόδια της ίσως πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών!

Έτσι λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε ένα τεστ για τα «Φιλαράκια» που αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου και συγκεκριμένα αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερο τραύμα στη ζωή σου.

Μήπως μερικές φορές φέρεσαι σαν ένα κακομαθημένο παιδί, μήπως πάσχεις από κάποια νεύρωση ή μήπως είσαι λίγο εγωιστής; Δεν ξέρουμε πώς όλα αυτά συνδέονται με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, εάν και μπορούμε να φανταστούμε ποιος τις περισσότερες φορές ήταν ανώριμος ή ποιος δεν αναγνώριζε ποτέ τα λάθη του και σίγουρα όλοι θυμόμαστε τη μανία της Monica με την καθαριότητα, αλλά και το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ήθελε πάντα να κερδίζει.

Εάν αναρωτιέσαι ποια είναι τα λιγότερα ωραία στοιχεία του χαρακτήρα σου, τις απαντήσεις θα τις βρεις σε αυτό τεστ, όπου μεταξύ άλλων θα κληθείς να απαντήσεις και σε ερωτήσεις όπως: Πώς θα αντιδρούσες εάν κάποιος σου έλεγε ότι νοιάζεται για εσένα, πώς θα αντιδρούσες εάν έμπαινες σε ένα κατάστημα και σε κατηγορούσαν άδικα ότι έκλεψες κάτι, τι θεωρείς αστείο, τι σημαίνει για εσένα η ενηλικίωση, πώς αντιδράς όταν ανακαλύπτουν ότι λες ψέματα, ποια είναι η σχέση σου με το φαγητό, πόσο συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου μπλεγμένο σε περίεργα περιστατικά.

Είσαι έτοιμος να μάθεις ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου, ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις και ίσως με τον καιρό να διορθώσεις;

Διάβασε ακόμη:

Η έρευνα που υποστηρίζει ότι αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής στα «Φιλαράκια»!

Photo: NBC/NBCU/Getty Images