Αν έχει υπάρξει κάποιο καινούριο φλερτ στη ζωή σου αλλά δεν είσαι σίγουρη αν είναι τα πράγματα τόσο όμορφα όσο φαίνονται σου έχουμε τη λύση! Αν έχεις αμφιβολίες για το αν είσαι όντως η μία και μοναδική και δεν έχει άλλες τρεις παράλληλα τότε κάνε το παρακάτω τεστ και μάθε. Ενδιαφέρεται για σένα ή όχι;

Ενδιαφέρεται για σένα ή όχι;

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνονται και άλλες πάλι ισχύει το γνωστό ρητό too good to be true! Απλά κάποιες φορές αυτός που έχεις απέναντι σου μπορεί να έχει χρόνια εμπειρίας στην παραπλάνηση και να μην μπορείς να διακρίνεις αν στ’ αλήθεια ενδιαφέρεται για σένα.

Είτε ανήκεις στη μία κατηγορία είτε στην άλλη, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στις κινήσεις του που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Αν θες λοιπόν να συνεχίσετε να βγαίνετε και να μη σε τρώει η αμφιβολία για το αν ενδιαφέρεται για σένα, δεν έχεις παρά να κάνεις το παρακάτω τεστ πατώντας μόλις μερικά κλικ! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτό που αισθάνεσαι είναι πραγματικό ή αν τελικά πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική με τις επιλογές σου.

 

 

Διάβασε ακόμα:

Δες τι σημαίνουν οι γραμμές στις παλάμες σου μ’ ένα απλό test!

Photo: Freepik