Αν τις προάλλες ήσουν σινεμά για να δεις το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers, τότε μάλλον λατρεύεις τη Marvel! Κι ακόμα κι αν η τελευταία ταινία σε άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση, σίγουρα δεν ξεχνάς τους λόγους που αγαπάς και ταυτίζεσαι με τους ήρωες της Marvel.

Tο απόλυτο τεστ για τη Marvel είναι εδώ και σε προσκαλεί ν’ αποδείξεις πόσο πιστός φαν είσαι! Ποια είναι η πρώτη ταινία που βγήκε; Πού πρωτοείδαμε τον Thanos; Ποιοι ήρωες είχαν συναντηθεί ξανά πριν το Avengers;

Σ’ αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις καλείσαι ν’ απαντήσεις! Πόσο δυνατός είσαι; Είσαι αληθινός φαν ή βλέπεις τις ταινίες της Marvel επειδή είναι της μόδας; Πίστεψέ μας, η αλήθεια σου θ’ αποκαλυφθεί μέσα απ’ αυτό το τεστ. Πάτα play. Και δείξε την αξία σου.

Info!

Αφού έκανες το τεστ, μάθε και λίγα πράγματα για την ιστορία της Marvel:

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε ήταν η ταινία Iron Man το 2008, η οποία ξεκίνησε την πρώτη φάση της ταινίας, η οποία ολοκληρώθηκε με τους “Avengers” το 2012. Η Φάση 2 ξεκίνησε με την ταινία Iron Man 3 το 2013 και έληξε με την ταινία Ant-Man το 2015.

Το σύμπαν ξεκίνησε να αναπτύσσεται με την κυκλοφορία των πρώτων κόμικ που διαδραματίζονται στο σύμπαν αυτό το 2010. Αργότερα επεκτάθηκε, αρχικά με την κυκλοφορία των συντόμων ταινιών που κυκλοφόρησαν κατευθείαν σε βίντεο, ονόματι Marvel One-Shots το 2011 και στην συνέχεια με την τηλεοπτική σειρά Agents of S.H.I.E.L.D. την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014.

Διαβάστε ακόμα:

#10YearChallenge: Πώς άλλαξαν οι ήρωες της Marvel μέσα σε 10 χρόνια! (Photos)