Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στη χειρομαντεία για να βρεις τις γραμμές στις παλάμες σου και να δεις τι σημαίνουν! Χρειάζεται απλά να καταλάβεις πού είναι η κάθε γραμμή ώστε ν’ απαντήσεις σωστά στις ερωτήσεις αυτού του τεστ!

Πριν κάνεις το τεστ, θα πρέπει να κοιτάξεις πολύ καλά τις παλάμες σου για να μπορέσεις μετά να μάθεις τι σημαίνουν οι γραμμές στις παλάμες σου! Αφού παρατηρήσεις τα χέρια σου κι είσαι έτοιμος, πάτησε play κι απάντησε στις ερωτήσεις.

Όλες οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τα χέρια σου γι’ αυτό χρειαζόμαστε την παρατηρητικότητά σου! Μόλις τελειώσεις το τεστ, θα μάθεις τι είδους σύντροφος είσαι στις ερωτικές σου σχέσεις.

Στην παλάμη σου υπάρχει η γραμμή της ζωής, της καρδιάς, του μυαλού, του γάμου, της υγείας, της μοίρας κι ένα σωρό άλλες γραμμές που λένε ότι μαρτυρούν το μέλλον, μπερδεύονται μέσα σε διακλαδώσεις και δίνουν στοιχεία που για τον εαυτό μας. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η τέχνη της χειρομαντείας.

Οι παλάμες μας μπορούν να μας πουν πολλά για τον εαυτό μας, συμπεριλαμβανομένου του είδους του συντρόφου που είμαστε. Υπάρχουν τέσσερις τύποι συντρόφων, εσύ ποιος είσαι;

Info!

Η χειρομαντία είναι μαντική πρακτική που από την αρχαιότητα χρησίμευε για την πρόβλεψη του μέλλοντος. Είναι γνωστή στον πολιτισμό της Ινδίας, της Αιγύπτου, της Βαβυλώνας και της Ασσυρίας, όπου και θεωρείτο μυστική τέχνη. Στους πολιτισμούς αυτούς, η παλάμη του χεριού ήταν ο «καθρέπτης» του χαρακτήρα του ανθρώπου και είχε όλα τα χαρακτηριστικά του κατόχου του από την αρχή της ζωής και μέχρι τον θάνατο.

Δες κι αυτό:

Οι γραμμές στην παλάμη σου μαρτυρούν το μέλλον! Ρίξε μια ματιά!