Δεν θα σκοράρεις 10/10 σ’ αυτό το Trivia Test εάν δεν κλέψεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτό το test δόθηκε σε 50 Αμερικάνους και μόνο τέσσερις απ’ αυτούς κατάφεραν να πιάσουν 10 στα 10! Εσύ θα τα καταφέρεις;

Οι δημιουργοί του test υποστηρίζουν πως δεν θα μπορέσεις να σκοράρεις 10/10 σ’ αυτό το Trivia Test εάν δεν κλέψεις! Εμείς, όμως, πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο και σου λέμε πως πρέπει να τους διαψεύσεις!

Ποιο είναι το πιο γνωστό έργο του George Orwell; Ποια είναι η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας; Ποιο έργο έγραψε ο Ian Fleming; Ποιας χώρας πρωτεύουσα είναι η Τζακάρτα; Μέχρι εδώ καλά… Αλλά στο test περιλαμβάνονται και πολλές ακόμα ερωτήσεις, οι οποίες η αλήθεια είναι πως είναι λίγο ζόρικες, αλλά όχι κι ακατόρθωτες.

Θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου;

Ένα τεστ γνώσεων είναι καλό γιατί κρατά το μυαλό μας σε εγρήγορση, μας βάζει σε σκέψεις και ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να μάθεις το λάθος σου κι επομένως προσθέτεις ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία στον εγκέφαλό σου.

Εκτός από αυτό, όμως, εμπλουτίζουμε και τις γνώσεις μας. Γιατί αφού δεν γνωρίζουμε μια ερώτηση, τότε την googlάρουμε και την μαθαίνουμε!

Κάνε κι αυτό το test:

Είσαι πιο έξυπνος από έναν παπαγάλο; Απόδειξέ το!

Photo: Freepik
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved