Κι αφού το πήρες απόφαση να ξεκινήσεις yoga, πήγες να αγοράσεις και τον μοναδικό βασικό εξοπλισμό που χρειάζεσαι, δηλαδή το σωστό yoga mat σου! Είσαι σίγουρη ότι έχεις επιλέξει το κατάλληλο για σένα;

Μέσα απ’ τις απαντήσεις σου σ’ αυτό το τεστ, θα μάθεις εάν το yoga mat σου είναι το κατάλληλο για σένα κι αν όχι με τι θα μπορούσες να το αντικαταστήσεις ώστε να εκφράζει περισσότερο την προσωπικότητά σου, αλλά να είναι και το σωστό για τον τύπο γυμναστικής που κάνεις.

5+1 λάθη που μια yoga instructor δεν θα έκανε ποτέ.

Απάντησε σ’ αυτές τις 10 ερωτήσεις σχετικά με τη yoga, το πόσο συχνά κάνεις αλλά και το είδος yoga που εξασκείς και μάθε αμέσως ποιο υλικό, αλλά και ποιο είδος yoga mat πρέπει να πάρεις.

Να θυμάσαι πως το yoga mat είναι το βασικό σου εργαλείο στη yoga, οπότε μην σκεφτείς να αγοράσεις κάποιο οικονομικό χωρίς να τσεκάρεις το υλικό του, εάν είναι άνετο, εάν είναι ιδανικό για σένα ανάλογα με τα κυβικά σου, αλλά και ανάλογα με το είδος yoga που κάνεις.

Χρησιμοποιείς το σωστό yoga mat για σένα; Κάνε το test και μάθε!

Πώς να καθαρίσεις το στρωματάκι της yoga

Για να καθαρίσεις το στρωματάκι σου, θα χρειαστείς απλά υλικά που έχεις στη ντουλάπα σου: Ένα λεμόνι, μαγειρική σόδα και ένα καθαρό σφουγγάρι.

Αρχικά, ξεκίνα με το να φτιάχνεις το καθαριστικό σου. Πρόσθεσε ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα σε ένα φλιτζάνι και ρίξε σε αυτό τον χυμό από το λεμόνι πριν προσθέσεις λίγο νεράκι.

Αφού έχεις φτιάξει το μείγμα σου, τότε μπορείς να βουτήξεις το σφουγγαράκι και να ξεκινήσεις να καθαρίζεις το στρώμα, χωρίς να ασκείς υπερβολική πίεση. Μπορείς κάθε φορά να βουτάς το σφουγγαράκι στο καθαριστικό και να επαναλαμβάνεις.

Κάνε το ίδιο κι από την άλλη μεριά.

Το λεμόνι είναι ένα φυσικό απολυμαντικό που θα κρατήσει το στρώμα γυμναστικής καθαρό, ενώ θα εξαφανίσει και όλες τις δυσάρεστες οσμές. Παράλληλα, η μαγειρική σόδα λειτουργεί ως ένα ήπιο scrub. Κι έτσι έχουμε τον ιδανικό συνδυασμό!

Δες ακόμα:

Πόσο καιρό πρέπει να κάνεις yoga για να νιώσεις καλύτερα; Έχουμε την απάντηση!