Αυτός είναι ο λόγος που σε εγκατέλειψε ο πρώην

LIKE US ON FACEBOOK

Έχεις μια φαινομενικά υπέροχη σχέση, ζεις το απόλυτο και ξαφνικά μια μέρα χωρίζεις. Έτσι ξαφνικά. Δεν είναι καθόλου ξαφνικός ο χωρισμός πάντα υπάρχει λόγος! Ποιο είναι το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σου σε μια σχέση;

Κανένας χωρισμός δεν έρχεται ξαφνικά. Τα σημάδια που σου δείχνουν πως η σχέση σου οδηγείται στο τέλος είναι εκεί, απλά εσύ δεν τα βλέπεις. Και επειδή σε έναν χωρισμό δεν φταίει ποτέ ο ένας (αυτό το πιστεύουμε ακράδαντα), αυτό είναι το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σου που μάλλον απομάκρυνε τον πρώην και μάλλον πρέπει να βελτιώσεις.

Εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σου που το βγάζεις στο “άλλο σου μισό”; Ακόμα κι αν ήταν δική του απόφαση ο χωρισμός, υπήρχε κάτι πάνω στον χαρακτήρα σου που μάλλον δεν του ταίριαζε και το συνειδητοποίησε στην πορεία. Άλλωστε κι εσύ στην πορεία έβγαλες στην επιφάνεια την άσχημη πλευρά του εαυτού σου.

Κι αυτό είναι το θέμα! Απ’ την αρχή μιας σχέσης να είσαι ο εαυτός σου. Να δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό, με τα καλά και τα κακά του. Κι αν ο άλλος σε αποδεχτεί θα σε αποδεχτεί γι΄αυτό που είσαι και κανένα “κουσούρι” δεν θα προκύψει στο μέλλον.

Το δικό σου χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σε μια σχέση ποιο είναι; Αυτό το τεστ θέλει να σου “ανοίξει’ τα μάτια ή τουλάχιστον προσπαθεί….

Οι ερωτήσεις που σου κάνει θα σου θυμίσουν τα παλιά αλλά θα το αντέξεις… Πόσο καιρό κράτησε η προηγούμενη σχέση σου; Γιατί χωρίσατε; Προτιμάς να είσαι single ή in relationship; Τι ζητάς εσύ σε μια σχέση και πώς αντιδράς σε διάφορες καταστάσεις;

Πάτα το play!

 

Διαβάστε επίσης:

Ακόμα και αν δεν το παραδέχεσαι, η σχέση σου πλησιάζει στο τέλος της
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved