Ποιο είναι το δικό σου κυρίαρχο χαρακτηριστικό, αυτό που σε χαρακτηρίζει κι εκφράζει την προσωπικότητά σου; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 5 λεπτά απ’ τον χρόνο σου και θα μάθεις αμέσως. 

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένα δυνατό στοιχείο στην προσωπικότητά μας. Πρόσεξε! Μιλάμε για την προσωπικότητα κι έχει διαφορά από την εξωτερική εμφάνιση, μην μπερδεύεσαι. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κι έχει τη δικιά του προσωπικότητα κι άρα και το δικό του δυνατό σημείο ή κάποιο χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του που τον κάνει διαφορετικό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα καλά και τα κακά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Αυτό δεν σημαίνει απλώς να γνωρίζεις ποιες είναι οι αδυναμίες σου, αλλά και να γνωρίζεις όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν δυνατό, διασκεδαστικό, χαριτωμένο, υπέροχο και φυσικά ξεχωριστό. Αν ξέρεις ποιο είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως “όπλο” για να πετύχεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Για άλλους είναι η ειλικρίνεια, η ενσυναίσθηση, η καλοσύνη, η εξυπνάδα, το λέγειν. Όχι όλα μαζί φυσικά. Όμως, εσένα ποιο χαρακτηριστικό υπερισχύει των άλλων; Μήπως ήρθε η ώρα να το μάθεις;

Το μόνο που χρειάζεται εσύ να κάνεις είναι να απαντήσεις σε 15 ερωτήσεις, συμφωνώντας ή διαφωνώντας με αυτές. Θα σου πάρει 5 λεπτά και στο τέλος θα σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις. Είναι ένα αρκετά εύκολο και γρήγορο τεστ, όμως φρόντισε να απαντάς με ειλικρίνεια τις ερωτήσεις, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό το πιο δυνατό χαρακτηριστικό σου.

Κι η αλήθεια είναι πως το τεστ πέφτει μέσα… Αν και σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου!

Είσαι έτοιμος να μάθεις το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σου;

 

Κάνε κι αυτό το κουίζ:

Τεστ προσωπικότητας: Μάθε ποιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο του χαρακτήρα σου μέσα από 10 ερωτήσεις με εικόνες

Photo: Unsplash/ Brooke Cagle