Λατρεύεις τα ταξίδια, τη θάλασσα κι είσαι και λίγο ρομαντική ψυχή; Τότε σίγουρα θα ξέρεις τις πιο ρομαντικές παραλίες του κόσμου, που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. 

Είναι αυτό που λέμε… Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου… Ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Το Καλοκαίρι είναι η εποχή που θες να ανακαλύψεις όλο και περισσότερες παραλίες, υπέροχες ακτές με όμορφη θέα, καθαρά, καταγάλανα και ήρεμα νερά και χρυσή αμμουδιά.

Αν μπορούσες θα γύρναγες όλο τον κόσμο, προκειμένου να βρεις τις πιο όμορφες παραλίες, που θα σε ξετρελάνουν. Κι αν είσαι και λιγάκι ρομαντικός, τότε θα γύρναγες τον κόσμο για να βρεις τις πιο ρομαντικές παραλίες που υπάρχουν για να κάνεις τις βουτιές σου με το ταίρι σου. Και το ξέρω, θες τόσο πολύ να το κάνεις. Όμως, είναι και τόσο δύσκολο.

ρομαντικές παραλίες

Ωστόσο, υπάρχει λύση! Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο ρομαντικές παραλίες παραλίες του κόσμου που θα λατρέψεις. Σίγουρα θα θες να τις επισκεφτείς όλες αύριο κιόλας, όμως επειδή είναι πολλές, για την ακρίβεια 34, μπορείς να διαλέξεις τις αγαπημένες σου κι αν έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με τα ταξίδια, τότε θα μπορείς να ονοματίσεις και τις περισσότερες απ’ αυτές.

Και για να σε βοηθήσουμε και λίγο. Στη λίστα αυτή υπάρχουν και υπέροχες παραλίες της Ελλάδας, που ίσως και να έχεις επισκεφτεί, καθώς είναι αρκετά γνωστές. Μπορεί να μην είναι και οι πιο ρομαντικές που θα περίμενες να δεις, όμως υπάρχουν και είναι μόλις 3! Μπορείς να καταλάβεις ποιες είναι;

 

Δες ακόμα:

Ελληνικές παραλίες για φυσικό σπα με άργιλο!

Photos: Pexels