Για να μπορείς να παρακολουθείς MasterChef, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για να καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάνε! Από γνώσεις μαγειρικής πώς τα πάμε;

Το MasterChef το αγαπάμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι μπαίνουμε στη διαδικασία να πλησιάσουμε την κουζίνα, να φτιάξουμε ένα πιάτο πιο προσεγμένο και όχι να βάλουμε μέσα ό,τι έχει το ψυγείο. Από γνώσεις μαγειρικής πώς τα πάμε; Το παρακάτω test θα δείξει… αλλά θα σου λύσει και μερικές βασικές απορίες.

Είναι καλό να έχεις μερικές βασικές γνώσεις μαγειρικής όχι μόνο για να απολαμβάνεις το φαγητό σου αλλά για να γνωρίζεις τι είναι αυτό που τρως, τι δίνει γεύση στο φαγητό και τι κάνει καλό στον οργανισμό σου.

Βρήκαμε, λοιπόν , ένα test που σου κάνει βασικές ερωτήσεις για τη μαγειρική. Αν είσαι πρωτάρης μην πάρεις τη βοήθεια της μαμάς σου, της γιαγιάς σου, του κοινού και σίγουρα μην το ψάξεις στο Google.

Κάνε μια προσπάθεια και δες μόνος σου πώς τα πας στην κουζίνα και ίσως φτιάξεις τη σχέση σου με αυτή. Το test σου κάνει 9 ερωτήσεις από απλές ερωτήσεις, όπως γιατί θερμαίνουμε το τηγάνι πριν ξεκινήσουμε τη μαγειρική μας, για να τελειώσουμε πιο γρήγορα το φαγητό ή για άλλο λόγο μέχρι ερωτήσεις για το τι ακριβώς είναι το μαρινάρισμα και γιατί το κάνουμε.

Κάνε το test και μετά μπορείς να μπεις στην κουζίνα να φτιάξεις τη σπεσιαλιτέ σου!

Η μαγειρική είναι ένα υπέροχο χόμπι που μπορεί να σε χαλαρώσει, να αποβάλλει το άγχος, να ξεχαστείς από διάφορες σκέψεις που κάνεις. Και φυσικά, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει με ένα γευστικό πιάτο, το οποίο μπορείς να μοιραστείς και με άλλους!

Διαβάστε επίσης:

Τρία υλικά που δεν περίμενες ότι πρέπει να βάζεις στην κατάψυξη