Αν μπορείς να διαβάσεις αυτό το κείμενο, μάλλον είσαι genius!

LIKE US ON FACEBOOK

Το να είναι κάποιος genius δεν εξαρτάται σίγουρα από ένα πράγμα, αλλά από έναν συνδυασμό παραγόντων! Υπάρχουν, όμως, πάντα κάποια δείγματα που φανερώνουν ότι κάποιος είναι πιθανό να είναι ευφυής!

Πώς θα καταλάβεις εάν είσαι genius με βάση αυτό το τεστ; Θα μπεις σε μια διαδικασία, στην οποία σ’ έχουμε βάλει κι άλλες φορές στο παρελθόν! Ποια είναι αυτή; Το να διαβάσεις ένα κείμενο που είναι μέσα στον αναγραμματισμό!

Αν ρωτάς πώς θα διαβάσεις ένα κείμενο, στο οποίο έχουν μπλεχτεί τα γράμματα, τότε μάλλον είναι η πρώτη φορά που κάνεις ένα τέτοιο test!

Για να σε βάλουμε στο κλίμα, τα γράμματα μπερδεύτηκαν στο κείμενο που καλείσαι να διαβάσεις, αλλά υποτίθεται πως όσοι έχουν αυξημένη ευφυΐα μπορούν να το διαβάσουν χωρίς να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!

Σύμφωνα με έρευνες, ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν διαβάζει γράμμα- γράμμα, αλλά τη λέξη σαν σύνολο, έτσι ακόμα κι αν ανακατέψουμε τα γράμματα σε μια λέξη, μπορούμε να την διαβάσουμε!

Τα πέντε περίεργα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι genius

  • Πρόσφατη έρευνα προτείνει σύνδεση μεταξύ της υψηλής σεξουαλικής ενέργειας και της νοημοσύνης. Μια νέα βρετανική μελέτη έδειξε ότι οι φοιτητές από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου δαπανούν περισσότερα χρήματα για τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται στο σεξ από φοιτητές από άλλα πανεπιστήμια.
  • Από μελέτη από Βρετανούς επιστήμονες προέκυψε ότι τα εξαιρετικά έξυπνα άτομα με δείκτη νοημοσύνης 125 και πάνω, είναι 30% πιο πιθανό «να χρησιμοποιούν ψυχοδραστικά φάρμακα, σε σύγκριση με άτομα κατώτερης ευφυΐας».
  • Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που είναι ξύπνιοι και δραστήριοι μέχρι άγρια μεσάνυχτα, είναι στην πραγματικότητα πιο έξυπνοι από ό, τι εκείνους που κάνουν το αντίθετο.
  • Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι τα άτομα με ανοιχτόχρωμα μάτια είναι γενικά πιο έξυπνα από ό, τι τα άτομα με σκουρόχρωμα μάτια.
  • Μια μελέτη του 2011 σε 1.200 γυναίκες, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος ήταν πιο ευφυείς! Οι ερευνητές παρατήρησαν συγκεκριμένα ότι αυτές οι γυναίκες σημείωσαν υψηλότερα σκορ σε τεστ IQ από τις γυναίκες με μικρότερο μέγεθος στήθους.

Διαβάστε ακόμα:

Αν δεν πέσεις στις παγίδες στο test τότε μάλλον είσαι genius!

Photo: Ben White/ Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved