Αν η ζωή σου ήταν ταινία των 80s ποια πιστεύεις ότι θα ήταν; Ποια μπορεί να την περιγράφει καλύτερα; Θα ήταν το Dirty Dancing, το Beverly Hills Cop ή το Pretty in Pink;

Έχεις σκεφτεί ποτέ αν η ζωή σου ήταν ταινία ποια θα την περιέγραφε καλύτερα; Θα ήταν μια γλυκιά κομεντί, ένα θρίλερ που προσπαθείς να ξεφύγεις ή μια κωμωδία;

Μπορεί να ζεις την ιδανική ζωή (αν υπάρχει), με τον ιδανικό σύντροφο και στην ιδανική δουλειά (αμφιβάλλουμε ότι υπάρχει) . Αλλά και να μην τα έχεις όλα αυτά μπορεί να σου φτάνει μόνο καλός σου και να ζεις απ’ τον έρωτα σας.

Απ’ την άλλη μπορεί να είσαι από εκείνους (ίσως τους περισσότερους) που ξυπνούν κάθε μέρα με νεύρα, που όλα τους εκνευρίζουν, δεν τους αρέσει η ζωή τους, η δουλειά τους και είναι μονίμως αρνητικοί.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Το παρακάτω τεστ απαντά στην απορία: «Αν η ζωή σου ήταν ταινία των 80s ποια θα ήταν;» και σε βγάζει για λίγο απ’ την πραγματικότητα!

 

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα μην απογοητευτείς η ζωή σου εξαρτάται από σένα και μόνο και είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις. Μόλις κάνεις το τεστ μπορείς να δεις και την ταινία για να ταυτιστείς!

Όσο για την προσωπική σου ζωή, έχουμε αποκλειστικό τεστάκι για το πιο διάσημο love story ταιριάζει στην κατάστασή σου:

Ποιο είναι το «love story» που περιγράφει τη δική σου ζωή;