Την Πρωταπριλιά πολλοί από εμάς την πατήσαμε με ψεύτικες ειδήσεις και φάρσες που μας έκαναν και μπορεί να γνωρίζαμε ότι ήταν η μέρα του ψέματος, αλλά τελικά ψαρώσαμε! Μην νιώθεις άσχημα, όλοι μας έχουμε ζήσει τέτοιες ντροπιαστικές στιγμές!

Το παρακάτω κουίζ σε καλεί να πεις εάν η κάθε είδηση που εμφανίζεται μπροστά σου είναι αλήθεια ή ψέματα και μετά να μάθεις εάν μάντεψες σωστά!

Τι ανακοίνωση έκαναν ή δεν έκαναν Kim Kardashian και Kanye West; Τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή του Justin Bieber; Πήρε κάποια μεγάλη απόφαση η Jennifer Aniston; Άλλαξε κάτι στα δεδομένα του Game of Thrones και θα υπάρξει κι άλλη σεζόν; Θα υπάρξει σίκουελ του λατρεμένου μας animation “Up”;

Αυτές κι άλλες πολλές ερωτήσεις περιλαμβάνονται στο κουίζ που αποτελεί ένα καλό τεστ για τον εαυτό σου για το κατά πόσο μπορείς εύκολα να ξεχωρίζεις τα fake news απ’ τις αληθινές ειδήσεις!

Εάν την πατήσεις σε πολλές ερωτήσεις μην ανησυχείς, έτσι όπως έχουμε γίνει περιμένουμε ν’ ακούσουμε τα πάντα για τις σειρές και τους αγαπημένους μας celebrities οπότε συχνά τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση!

Πάτα play, κάνε το τεστ και φυσικά μοιράσου με τους φίλους σου το αποτέλεσμά σου και κάλεσέ τους να κάνουν κι εκείνοι το τεστ!

Διάβασε ακόμα:

Οι επιβάτες της Aegean έμειναν με το στόμα ανοιχτό | Τι συνέβη; (video)