Βρήκαμε ακόμα ένα τεστ γνώσεων και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας. Κι αφού το δοκιμάσαμε και απαντήσαμε στις 10 ερωτήσεις, τώρα είναι η σειρά σου!

Τα τεστ γνώσεων που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο μας αρέσουν, όπως πιθανότατα έχεις καταλάβει αφού σε έχουμε “βομβαρδίσει” με τέτοια.  Βάζουμε το μυαλό μας να “δουλέψει”, ξεθάβουμε παλιές πληροφορίες που έχουμε θαμμένες εδώ και καιρό στη μνήμη και απλά τις βγάζουμε στην επιφάνεια.

Εκτός από αυτό, όμως, εμπλουτίζουμε και τις γνώσεις μας. Γιατί αφού δεν γνωρίζουμε μια ερώτηση, τότε την googlάρουμε και την μαθαίνουμε!

Ένα τεστ γνώσεων είναι καλό γιατί κρατά το μυαλό μας σε εγρήγορση, μας βάζει σε σκέψεις και ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να μάθεις το λάθος σου κι επομένως προσθέτεις ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία στον εγκέφαλό σου.

Έτσι, λοιπόν, βρήκαμε ακόμα ένα τεστ γνώσεων με μερικές εύκολες ερωτήσεις, όπως ποια είναι η πρωτεύουσα της Σουηδίας, και άλλες πιο δύσκολες και tricky…

Τι ερωτήσεις θα δεις σε αυτό το τεστ γνώσεων; 

Μερικές ερωτήσεις είναι ποιος ανακάλυψε το τηλέφωνο, που βρίσκεται το Μοντενέγκρο, ποιο είναι το νόμισμα της Ρωσίας, πότε ξεκίνησε ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος. Μη ρωτήσεις το Google γιατί σε παρακολουθούμε!

Ναι, οι ερωτήσεις καλύπτουν ένα μακρύ φάσμα….Γεωγραφία, Ιστορία, Λογοτεχνία…Θα βρεις τα πάντα μέσα σε δέκα ερωτήσεις. Πόσο καλά θα τα πας; Μπορείς να σκοράρεις 10/10; Για να δούμε…

Πάτα το play!

 

 

Διαβάστε επίσης:

Από γενικές γνώσεις πώς τα πάμε; Το τεστ που έχει τρελάνει το Internet!

Photo: ISTOCK / RICHVINTAGE