Αυτό το τεστ αριθμολογίας θα αποκαλύψει τη μεγαλύτερή σου δύναμη!

LIKE US ON FACEBOOK

Ποιος είναι ο αγαπημένος ή ο τυχερός σου αριθμός; Αυτό το τεστ αριθμολογίας μπορεί να αποκαλύψει τη μεγαλύτερή σου δύναμη ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται!

Σίγουρα έχεις έναν αγαπημένο αριθμό. Είτε είναι η ημερομηνία γέννησής σου είτε ένας αριθμός που για σένα είναι τυχερός…Ένα τεστ αριθμολογίας μπορεί να αποκαλύψει ποιο είναι το χάρισμα σου. Ή ένα απ’ τα χαρίσματά σου!

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στην αριθμολογία, υπάρχει στη ζωή μας! Η αριθμολογία είναι η πίστη στη θεία ή μυστικιστική σχέση μεταξύ ενός αριθμού κι ενός ή περισσοτέρων γεγονότων που συμπίπτουν. Η αριθμολογία συνήθως συνδέεται με την παραφυσικό, την αστρολογία και παρόμοιες «θεϊκές» τέχνες!

Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως οι αριθμοί δεν μπορούν από μόνοι τους να καθορίσουν ή να επηρεάσουν τη ζωή ενός ατόμου. Έτσι, υποστηρίζουν πως η αριθμολογία είναι δεισιδαιμονία και μια ψευδοεπιστήμη! Απ΄την άλλοι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και μελετούν την αριθμολογία και θεωρούν πως αποκαλύπτει πτυχές της ζωής σου ή μπορεί να καθορίσει το μέλλον, χωρίς κάτι τέτοιο όμως να έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Αυτό το τεστ αριθμολογίας αποκαλύπτει τη μεγαλύτερή σου δύναμη! Είτε πιστεύεις είτε όχι αυτό το τεστ είναι για να περάσεις την ώρα σου! 

 Photo: spiritualunite.com

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved