Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που ελκύει τους άνδρες πάνω σου; Σίγουρα το έχεις κάνει, εστιάζεις όμως, σε πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν μ’ αυτά που πραγματικά θέλουν και προσέχουν οι άνδρες.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που ελκύει τους άνδρες; Σίγουρα δεν είναι τα ωραία σου μάτια τα γαλάζια, ούτε τα όμορφα baby lights στα μαλλιά σου. Ένας άνδρας ίσως δεν παρατηρήσει καθόλου το χρώμα στα νύχια σου, ούτε το καινούργιο μπλουζάκι που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Θα μου πεις μα δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση; Σ’ αυτό θα είμαστε ρεαλιστές. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι η εξωτερική εμφάνιση αλλά μαζί με την αύρα που εκπέμπεις.

Ο κάθε άνθρωπος που συναντάμε μας δημιουργεί μια καλή ή θετική εικόνα, χωρίς καν να τον γνωρίσουμε. Μερικοί άνθρωποι είναι σαν να τους ξέρουμε από χρόνια ενώ άλλοι μας απωθούν χωρίς να μπορούμε να εξηγήσουμε τον λόγο.

Αυτό που ελκύει τους άνδρες σε σένα εσύ μπορεί να το θεωρείς ελάττωμα ή να μην έχεις δώσει τη σημασία που πρέπει. Οι άνδρες είναι και λίγο περίεργα πλάσματα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλές φορές τι βρίσκουν ελκυστικό και τι όχι, τι τους αρέσει και τι τους εκνευρίζει. Μπορεί, λοιπόν, και μόνο το χαμόγελό σου ή το χιούμορ σου να αρκούν. Απ’ την άλλη μπορεί αν είσαι η ψυχή της παρέας και αυτήν την οικειότητα να την μεταδίδεις και στον άνδρα που σε ενδιαφέρει.

Οι άνδρες, φίλη μου, δεν είναι τόσο επιφανειακοί όσο νομίζεις. Εκτιμούν τα καλά πράγματα και δεν τους ελκύει μόνο ένα ωραίο σώμα. Ναι, σ’ αυτό τους έχουμε αδικήσει λίγο και το παραδεχόμαστε!

Τελικά το δικό σου δυνατό σημείο ποιο είναι; Κράτα την απάντηση στο μυαλό σου κι έπειτα κάνε το τεστ για να δεις αν έχεις πέσει μέσα.

Και αφού τώρα έμαθες ξέρεις που μπορείς να επενδύσεις. Αλλά μάλλον δεν χρειάζεται γιατί σου βγαίνει αβίαστα!

Photo: asierromero / Freepik