Το Instagram πήρε τη θέση του Snapchat, το TikTok ξεπέρασε το Instagram και τώρα ήρθε ήδη ο ανταγωνιστής του TikTok που ακούει στο όνομα Clubhouse. Τι είναι το Clubhouse και γιατί έχει αυξηθεί 100% η δημοτικότητά του;

Για ακόμα μια φορά, ο Elon Musk έκανε viral μια εφαρμογή που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα. Ήδη έχει κερδίσει πολλούς και πιστούς φανς και οι εκτιμήσεις είναι ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα ερωτευτούν αυτό το social media που βασίζεται στον ήχο.

Τι είναι το Clubhouse;

Πρόκειται για ένα “audio-based social media app”, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να μεταδώσουν ηχητικά μηνύματα, να μιλάνε, να μοιράζονται ιστορίες, αλλά και να ανταλλάσσουν ιδέες με ανθρώπους από άκρη σε άκρη της γης.

Αφού κάνεις την εγγραφή σου στην εφαρμογή, μπορείς να πάρεις μέρος σε chat rooms με διάφορα θέματα. Από εκεί και πέρα επιλέγεις εάν θέλεις να μείνεις και να παρακολουθείς ως ακροατής ή εάν επιθυμείς να μοιραστείς καιτ ις δικές σου σκέψεις.

Τι είναι το Clubhouse

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια προσομοίωση των podcasts και των πάνελ συζητήσεων.

Oprah, Ashton Kutcher, Elon Musk, Kevin Hart είναι μόνο μερικοί απ’ τους celebrities που χρησιμοποιούν ήδη το social media.

Προσωπικά δεδομένα: Ξέρεις στα αλήθεια πώς μπορείς να τα προστατεύσεις;

Τα προβλήματα σε αυτή τη φάση είναι 2:

  1. Για να εγγραφείς πρέπει να έχεις λάβει πρόσκληση από κάποιον άλλο, όμως, αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.
  2. Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για iPhone, όμως, κι αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα!

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα app με ενδιαφέρον περιεχόμενο που λειτουργεί και σαν χρήσιμο εργαλείο εργασίας, εκτός από ψυχαγωγίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News