Κι όμως έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δημιουργία του Instagram με την εφαρμογή να το γιορτάζει και το εικονίδιο του Instagram να αλλάζει, εφόσον φυσικά το θες! Πώς μπορείς να το κάνεις;

Το Instagram ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, για την ακρίβεια στις 6 Οκτωβρίου 2010, όταν και η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη στο App Store. Σήμερα, το Instagram δεν μετράει μόνο 10 χρόνια, αλλά και εκατομμύρια χρήστες που έχουν αγαπήσει την εφαρμογή αυτή όλα αυτά τα χρόνια.

Το Instagram, λοιπόν, γιορτάζει τα γενέθλιά του μ’ έναν υπέροχο τρόπο, αφού δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν οι ίδιοι το εικονίδιο που θα απεικονίζει την εφαρμογή στο κινητό τους. Τα διαθέσιμα εικονίδια περιλαμβάνουν τα κλασικά σχέδια κάμερας τύπου Polaroid που χρησιμοποιήθηκαν για περισσότερα από πέντε χρόνια, ενώ υπάρχουν και θεματικές παραλλαγές στο τρέχον λογότυπο, συμπεριλαμβανομένων του Pride rainbow και των μονόχρωμων επιλογών. Τα καλά νέα δεν σταματούν, όμως, εδώ. Η ενημέρωση της εφαρμογής περιλαμβάνει επίσης μια άλλη δυνατότητα. Πρόκειται για έναν ιδιωτικό χάρτη και ένα αρχείο των ιστοριών σου τα τελευταία τρία χρόνια.

Μην ξανακάνεις screenshot- Έτσι θα αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram!

Πώς μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιο του Instagram;

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στα νέα εικονίδια, πήγαινε στις ρυθμίσεις εντός της εφαρμογής και κάνε μια μεγάλη κίνηση προς τα κάτω στην οθόνη για να δεις κάποια emoji. 

εικονίδιο του Instagram

Μόλις το κάνεις, τα εικονίδια θα ξεκλειδωθούν και θα δεις ένα μήνυμα από το Instagram και τότε μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιό σου!

εικονίδιο του Instagram
εικονίδιο του Instagram

Δες το βίντεο με τα βήματα:

Φαίνεται ότι τα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα μόνο τον Οκτώβριο. Το μήνυμα του Instagram γράφει «αυτόν τον μήνα σας προσκαλούμε να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής σας στο αγαπημένο σας».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News