Το Instagram δοκιμάζει μια νέα λειτουργία full screen για τη ροή του με στόχο να κάνει το περιεχόμενο πιο καθηλωτικό! Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Meta, Seine Kim, αυτή τη στιγμή αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Εάν είσαι ένα από αυτά τα λίγα άτομα, ίσως μπορείς να δεις βίντεο σε λειτουργία πλήρους οθόνης ενώ κάνεις scroll στην αρχική σου στο Instagram.

Το νέο χαρακτηριστικό στο Instagram που πραγματικά θα αλλάξει την εικόνα του feed σου!

Full screen στο Instagram: Η νέα λειτουργία που το απογειώνει

Το Instagram επιβεβαίωσε τη νέα λειτουργία, μέσω tweet του CEO, Mark Zuckerberg. Μοιράστηκε, επίσης, μια προεπισκόπηση της λειτουργίας σε πλήρη οθόνη στην ιστορία του στο Instagram, δηλώνοντας ότι οι φωτογραφίες αποτελούν σημαντικό μέρος του..

Επιπλέον, η νέα εμφάνιση του Instagram θα μοιάζει με αυτή του TikTok. Η συγκεκριμένη λειτουργία βρίσκεται υπό δοκιμή και θα είναι σύντομα προσβάσιμη στους χρήστες, ανέφερε η πλατφόρμα.

Η νέα αλλαγή στα Stories του Instagram που προβληματίζει

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Instagram πειραματιζόταν με φωτογραφίες και βίντεο πλήρους οθόνης, αν και εξακολουθούσε να έχει λευκές γραμμές στο κάτω και στο επάνω μέρος της οθόνης. Η κύρια γραμμή πλοήγησης έμεινε, επίσης, αμετάβλητη.

Η νέα εμφάνιση φαίνεται να φέρνει κάποιες αλλαγές στις συντομεύσεις για την πρόσβαση στα εισερχόμενα των μηνυμάτων και τη δημιουργία νέων αναρτήσεων στην πλατφόρμα. Μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε ότι η νέα εμφάνιση του Instagram θα μοιάζει πολύ με τη λειτουργία Clear του TikTok.

Πώς θα βάλεις χρονολογικό feed στο Instagram και ποιες είναι πλέον οι επιλογές σου;

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Meta αναπτύσσει μια τέτοια δυνατότητα για να ανταγωνιστεί την κινεζική εφαρμογή TikTok. Επίσης, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι Ινδοί χρήστες σε αυτήν τη λειτουργία πλήρους οθόνης, καθώς είναι παρόμοια με το TikTok. Να σου υπενθυμίσουμε πως η κινεζική εφαρμογή TikTok απαγορεύτηκε στην Ινδία το 2020 μαζί με άλλες 118 εφαρμογές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News