Θέλεις να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο και χειρισμό του λογαριασμού σου στο TikTok; Θέλεις να κατανοείς τα trends και να τα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα; Αν ναι, τότε έχουμε πολύ καλά νέα για εσένα και εννοείται πως η πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δε θα σε αφήσει παραπονεμένη!

Το TikTok προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήση αναβάθμιση που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Ανακοίνωσε την κυκλοφορία της «Λίστας Ανακάλυψης» ή «Discover List», η οποία έχει διαλέξει τους σημαντικότερους influencers της εφαρμογής, καθώς και δημιουργούς της πλατφόρμας, από διάφορες κοινότητες, και ουσιαστικά με αυτή τη «λίστα» θα παρέχει μια πλήρη ενημέρωση με όσα δεν πρέπει να ξεφύγουν στην χαοτική αρχική σου.

Η νέα αναβάθμιση του TikTok έρχεται για να ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο:

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του TikTok: «Οι δημιουργοί είναι η καρδιά και η ψυχή της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Από τους πρωτοπόρους που οδηγούν στην αλλαγή, στους γευστικούς influencers που δημιουργούν μοναδικά πιάτα στην κουζίνα, στους trendsetters που γεννούν πολιτιστικές στιγμές, μας τιμά που μια τέτοια απίστευτη ομάδα δημιουργών βρήκε σπίτι στο TikTok. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το The Discover List: η πρώτη μας λίστα που αναγνωρίζει και δίνει φωνή σε όλα τα αστέρια».

Το TikTok σου μαθαίνει αυτοάμυνα! Ακολούθησε τον ρυθμό και τα βήματα της χορογραφίας και μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου!

Η Λίστα Ανακάλυψης θα εμφανίζεται σε μια νέα μίνι τοποθεσία, η οποία θα παρέχει μια επισκόπηση των influencers σε κάθε μία από τις καθορισμένες κατηγορίες. Μέσα σε κάθε κατηγορία, μπορείς, επίσης, να προβάλεις ένα μίνι βίντεο όλων των επιλεγμένων influencers και να μεταβείς στα προφίλ τους στο TikTok για περισσότερο περιεχόμενο.

TikTok αναβάθμιση
Pexels

Όπως σημειώθηκε, θα μπορούσε να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να μάθεις περισσότερα σχετικά με μερικούς από τους κορυφαίους influencers και δημιουργούς, καθώς και τις τάσεις της εποχής, ώστε να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και την πορεία σου σχετικά με το TikTok. Μπορεί, επίσης, να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των βασικών trends και εάν σε ενδιαφέρει κάποια κατηγορία περισσότερο, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρεις νέα έμπνευση και ιδέες, ακόμη και πιθανούς συνεργάτες, εντός της εφαρμογής.

Το ανησυχητικό συμπέρασμα των επιστημόνων για τους εφήβους που παρακολουθούν πολλές ώρες TikTok

Είναι μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση και μια καλή επιλογή για να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί το TikTok και τι το κάνει τόσο μαγευτικό σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News