Πήγες να μπεις στο προφίλ σου και σου εμφανίστηκε το μήνυμα «Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας» στο Instagram; Μην σε πιάσει πανικός, δεν έκανες κάτι εσύ… Τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζει πρόβλημα το social media και έχουν καταγραφεί μαζικές διαγραφές. Τι έχει συμβεί;

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι χρήστες του Instagram περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδος, ξεκίνησαν να καταγγέλλουν στο Down Detector ότι δεν έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους και ότι τους «πετάγεται» ένα μήνυμα, που λέει: «Απενεργοποιήσαμε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στις 31 Οκτωβρίου 2022».

«Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας» – Τι σημαίνει για το προφίλ σου στο Instagram;

Η πλατφόρμα επιβεβαίωσε πως αντιμετωπίζει προβλήματα στο Twitter, δηλώνοντας: «Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram. Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση».

Η παραδοσιακή τηλεόραση σε πτώση: Για ποιο λόγο οι νέοι στρέφονται προς το Youtube, το Instagram και το TikTok;

Σήμερα το πρωί, πολλοί χρήστες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από εμάς εδώ στο iPop, έλαβαν ειδοποίηση η οποία τους ανακοίνωνε πως έχει ανασταλεί ο λογαριασμός τους. Οι αναφορές του προβλήματος φαίνονται συγκεντρωμένες μεταξύ των χρηστών iPhone, με ορισμένους να λένε ότι η εφαρμογή τους κολλούσε πρόσφατα και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μετά από μια ενημέρωση που έκαναν σήμερα το πρωί.

απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας Instagram

Οι αναστολές φαίνεται, επίσης, να προκαλούν δραματική μείωση του αριθμού των ακολούθων, δίνοντάς μας μία σημαντικοί απόδειξη στο πόσοι χρήστες αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Instagram: Το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει για την επαλήθευση της ηλικίας των χρηστών – Σκανάρισμα του προσώπου με ΑΙ

Για να καταλάβεις λίγο καλύτερα την έκταση του προβλήματος, μια γρήγορη ματιά στο προφίλ του Cristiano Ronaldo στο Instagram δείχνει πως έχει χάσει 3 εκατομμύρια ακολούθους, καθώς από τα 493 εκατομμύρια που είχε μόλις πριν από μία ημέρα, οι followers έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από ένα εκατομμύριο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News