Το πρώτο Influencer Marketing Conference από τη BOUSSIAS. Will you follow?

Οι εξελίξεις στο Influencer Marketing τρέχουν! Για τον λόγο αυτό, το Marketing Week και η BOUSSIAS διοργανώνουν το πρώτο digital Influencer Marketing Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου.

Όσα θα μάθεις στο Influencer Marketing Conference

Το συνέδριο έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τις τελευταίες τάσεις γύρω από το influencer marketing, για το πώς έχει εξελιχθεί ο κλάδος και οι απαιτήσεις του, καθώς και να εξοπλίσει με πρακτικά takeaways όσους ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Διεθνείς ομιλητές, experts του χώρου από το εξωτερικό, αλλά και panel που θα φιλοξενήσει την ελληνική πραγματικότητα, θα μιλήσουν για θέματα στρατηγικής, επιλογής των κατάλληλων influencers, metrics, best practices και case studies.

Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονται κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως Chloë Ashe, Insight Manager,
Whalar, Scott Guthrie, Influencer marketing professional advisor, Jess Markwood, Content & Strategy Director από την The Fifth, Lucy Robertson, Account Director από τη SEEN Connects, Yenan Wang, Influencer Marketing Lead, BCW Global.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).

Ενημερωθείτε για τους επιβεβαιωμένους ομιλητές στο www.influencermarketingconference.gr και εξασφαλίστε τη θέση σας στο συνέδριο από τώρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News