Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσκαλεί τις γυναίκες και όχι μόνο να συμμετάσχουν από όπου και αν βρίσκονται στην digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για μια ενέργεια που έχει στόχο την ενημέρωση πρόληψη, τη θεραπεία, την αλληλοβοήθεια. Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και την προσέγγισης όσο το δυνατών μεγαλύτερης μερίδας κόσμου το “Άλμα Ζωής” κυκλοφόρησε στην επίσημη σελίδα του Instagram φίλτρα με μηνύματα σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και την διοργάνωση.

Κάθε πότε πρέπει να κάνεις check up για τον Καρκίνο του Μαστού σύμφωνα με την ηλικία σου

Τα Instagram φίλτρα για τον καρκίνο του μαστού

Την Παρασκευή 1 & την Κυριακή 3 Οκτωβρίου οι διοργανωτές μας δίνουν διαδικτυακό ραντεβού στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook με ένα ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού, προγράμματα wellness, μουσική, χορό και άλλες εκπλήξεις. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2&3 Οκτωβρίου, εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, καλούν όλο τον κόσμο στο Ζάππειο σε μια έκθεση περιπτέρων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού με εκπλήξεις από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Instagram φίλτρα για τον καρκίνο του μαστού
instagram

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης οι διοργανωτές κυκλοφόρησαν τα φίλτρα με τα οποία όλοι μπορούμε να φωτογραφηθούμε σε Facebook και Instagram δηλώνοντας με τον δικό μας τρόπο το παρόν στην εκδήλωση από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε. Επιπλέον, στις φωτογραφίες και τα stories μας οι διοργανωτές μας καλούν να χρησιμοποιούμε τα hashtag #RFTC2021 #GRFC2021 που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την φετινή εκδήλωση.

instagram
instagram

Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης:

“To Greece Race for the Cure® είναι και πάλι εδώ, για 13η συνεχή χρονιά, προσαρμοσμένo όμως στις ειδικές συνθήκες. Στις  1, 2 και 3 Οκτωβρίου σας προσκαλούμε να φορέσετε το μπλουζάκι του αγώνα και να τρέξετε ή να περπατήσετε όπου και αν βρίσκεστε, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το Race for the Cure® είναι ένας συμβολικός αγώνας, είναι μια γιορτή για τη ζωή και με τη συμμετοχή μας συμβάλλουμε όλοι στη διάδοση σημαντικών μηνυμάτων όπως είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, η ισότιμη πρόσβαση στη βέλτιστη θεραπεία και αποκατάσταση, η επανένταξη και η αλληλοβοήθεια.

Ταυτόχρονα, ο αγώνας μας είναι η κινητήρια δύναμη για την υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την πολύπλευρη στήριξη των γυναικών με καρκίνο μαστού, καθώς και την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικτυακή γιορτή για τη ζωή, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News